Docureeks ‘Megan: Een Bewogen Jaar’ over Megan Desaever krijgt eerste teaser

De zevendelige realitysoap Megan: Een Bewogen Jaar verschijnt volgende maand op Streamz en nu is er een eerste teaser. De reeks volgde influencer en realityster Megan Desaever een jaar lang, zowel tijdens de dieptepunten als tijdens de hoogtepunten in haar leven.

Megan Desaever is ongetwijfeld de bekendste realityster van ons land. Zij was voor het eerst te zien in Temptation Island uit 2018 waar ze door haar toenmalige vriend Kevin “koekerond” werd genoemd en iets later vreemdging met Joshua. Later kwam Megan nog regelmatig in het nieuws met haar verschijning in de Playboy, een plastische ingreep hier en daar, een OnlyFans-account waar ze geen belastingen op betaalt en meerdere relaties.

Realitysoap

Vooral de afgelopen jaren waren heel bewogen voor Megan Desaever. Begin 2023 vertelde ze doodleuk dat ze “belastingen betalen oneerlijk vindt”. Het was dan ook geen grote verrassing – of toch niet voor de meeste mensen – dat de fiscus iets later aan haar deur stond. Daarop besloot Megan om naar Dubai te verhuizen. Daar verblijft ze nog steeds, al reist ze vaak op en af naar haar moeder Vanessa in Oostende.

Ook op relationeel gebied kende Megan een turbulente periode met meerdere relaties. Recent verloofde ze zich voor de tweede maal. Dat deed ze deze keer met Olivier, over wie ze in de onderstaande teaser enthousiast vertelt.

Dubai

In Megan: Een Bewogen Jaar op Streamz krijg je een inkijk in de dagdagelijkse bezigheden van Megan. Dan hebben we het onder andere over haar glamoureuze leven in Dubai met photoshoots op parelwitte stranden, een woestijnsafari in de rode duinen en feestjes op luxe jachten en clubs. Tot rust komen, doet ze in Oostende, waar ze bij haar mama haar hart kan luchten.

Bekijk hier het fragment uit Megan: Een Bewogen Jaar:

Megan: Een Bewogen Jaar is vanaf donderdag 24 oktober te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...