Japanse romantische dramareeks ‘Beyond Goodbye’ krijgt officiële trailer

Netflix pakt op donderdag 14 november uit met de Japanse romantische dramareeks Beyond Goodbye. Daarin volgen we Saeko Sugawara (Kasumi Arimura) die haar verloofde verliest, maar zijn hart later opnieuw terugkomt.

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de nieuwe Japanse reeks Beyond Goodbye. Naast de focus op Zuid-Koreaanse content heeft Netflix steeds vaker een hit te pakken met een Japanse reeks. Het ging daarbij al om onder andere Alice in Borderland en de realityreeksen Terrace House, Love is Blind: Japan en The Boyfriend, maar nu komt er een romantische dramareeks van Japanse bodem.

Beyond Goodbye

In Beyond Goodbye volgen we Saeko Sugawara (Kasumi Arimura) en haar vriend Yusuke (Toma Ikuta). Yusuke vraagt Saeko ten huwelijk, maar later diezelfde dag belandt hij in een auto-ongeluk en komt hij om het leven. Na zijn dood is Saeko ten einde raad. Maanden later ontmoet ze Kazumasa Naruse (Kentaro Sakaguchi). Hoewel ze hem niet kent, voelt ze zich wel verbonden met hem. En daar is een goede reden voor: Kazumasa kreeg namelijk het hart van Yusuke. Daardoor bevindt hij zich in een moeilijke situatie, want hij heeft een relatie met Miki Naruse (Yuri Nakamura), maar zijn nieuwe hart draagt de herinneringen van Yusuke mee.

In de officiële trailer is al duidelijk te zien dat het zowel voor Saeko, Kazumasa als Miki een emotioneel verhaal wordt. De reeks is vanaf donderdag 14 november te vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Beyond Goodbye is vanaf donderdag 14 oktober te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...