Acteur David Boreanaz komt naar FACTS in Gent

Nog een maand en het is weer tijd voor FACTS in Gent. Hoewel de conventie al heel wat namen had aangekondigd, volgde er ook vandaag nog eentje. Het gaat om acteur David Boreanaz die vooral bekend is door zijn rollen in Angel en Bones.

Het halfjaarlijkse evenement FACTS heeft opnieuw een grote naam toegevoegd aan de line-up voor hun evenement op 2 en 3 november.

Line-up

FACTS bestaat al meer dan 30 jaar en is dus een vaste waarde op het vlak van conventies in ons land. Het evenement gaat al enige tijd twee keer per jaar door in Flanders Expo in Gent en lokt daarbij altijd massaal veel bezoekers. Een van de grote publiekstreffers daarbij is telkens weer de indrukwekkende line-up aan acteurs en andere grote namen.

Ook voor deze editie heeft de organisatie al heel wat namen bekend gemaakt. Zo stonden acteurs als Devon Murray, Felicia Day, Dominic Sherwood en John Noble al op de line-up. Maar vandaag deed FACTS er nog een grote naam bij, namelijk die van de 55-jarige acteur David Boreanaz.

David Boreanaz

Acteur David Boreanaz begon zijn carrière in de serie Buffy The Vampire Slayer waar hij de rol van Angel speelde. Later hernam hij die rol in de spin-off Angel. Vanaf 2005 zette hij zijn carrière voort bij de crimeserie Bones. Daar speelde hij tot 2017 de rol van FBI-agent Seeley Booth aan de zijde van actrice Emily Deschanel.

Na het einde van Bones begon hij aan een nieuw project: SEAL Team waarin hij Jason Hayes speelt. De reeks ging in 2017 van start en is nog steeds bezig. Daarbij heeft Boreanaz wel al laten weten dat hij binnenkort afscheid zal nemen van die rol. Ondertussen zijn geruchten van een eventuele terugkeer van Bones.

FACTS vindt plaats op 2 en 3 november in Flanders Expo in Gent. Tickets en info kan je vinden op de website.

Meer
Lees meer...