Matt Damon in gesprek voor hoofdrol in volgende film Christopher Nolan

Regisseur Christopher Nolan is al weer druk bezig aan zijn volgende project. Dat project zou in 2026 uitkomen. De geruchten over de cast beginnen dan ook al de ronde te doen. Acteur Matt Damon, die eerder samenwerkte met Nolan in Interstellar en Oppenheimer, wordt genoemd als mogelijke hoofdrolspeler.


In het kort

  • De aankomende Christopher Nolan film komt uit op 17 juli 2026.
  • De productie begint begin 2025.
  • Er wordt verwacht dat Matt Damon de hoofdrol zal spelen.

Nieuw project

De nieuwe productie van Nolan zal naar verwachting begin 2025 beginnen, laat Deadline weten. Hoewel de plotdetails nog niet bekend zijn, wordt dit de derde keer dat Damon samenwerkt met de regisseur, na zijn optredens in Interstellar en Oppenheimer. Nolan werkt vaak samen met dezelfde acteurs, denk maar aan Christian Bale (The Dark Knight, The Prestige) en Cillian Murphy (Oppenheimer, Batman Begins).

Over wat het nieuwe project precies zal gaan, is nog niet bekend. Al lijkt één ding wel zeker te zijn: het gaat niet om een James Bond-film. De laatste maanden is de naam van Nolan namelijk enkele keren gevallen bij geruchten rond die nieuwe projecten. Die geruchten zijn ondertussen van tafel geveegd. Wat de film dan wel precies inhoudt en wie we nog meer krijgen te zien, is nu nog een groot vraagteken.

Meer
Lees meer...