Kinderen van Sean ‘Diddy’ Combs reageren met gezamenlijk statement op zaak rond hun vader

Zes van de zeven kinderen van Sean Combs, beter bekend als Diddy, hebben een gezamenlijk statement gedeeld waarin ze reageren op de zaak die loopt tegen hun vader. De kinderen verdedigen Diddy en laten weten nog steeds achter hem te staan.

“De afgelopen maand heeft ons gezin verwoest. Velen hebben hem en ons beoordeeld op basis van beschuldigingen, complottheorieën en onwaarheden die op sociale media in absurditeit zijn ontaard”, begint het statement.

“We staan ​​verenigd en steunen jullie bij elke stap. We houden vast aan de waarheid, wetende dat die zal zegevieren en dat niets de kracht van ons gezin zal breken. Papa, we missen je en houden van je. Quincy, Justin, Christian, Chance, Jessie en D’Lila”, gaat de verklaring op Instagram, via People, verder. De boodschap komt er kort nadat Diddy zelf de tweede verjaardag van zijn jongste kind Love vierde op Instagram.

Aanklachten en proces

Sean Combs zit op dit moment in het Metropolitan Detention Center in Brooklyn. Daar wacht hij op zijn proces, dat op 5 mei zal doorgaan. Hij wordt beschuldigd van het ontvoeren, drogeren en dwingen van vrouwen tot seksuele activiteiten. Daarbij zou hij ook veelvuldig geweld hebben gebruikt.

Ondertussen worden er bijna dagelijks nieuwe klachten ingediend over heel de Verenigde Staten tegen de rapper en producer. In totaal zouden er de komende tijd alvast meer dan honderd aanklachten komen. Zo was er recent nog een klacht van iemand die 13 jaar was op het moment van de feiten.

Meer
Lees meer...