Adele heeft “geen flauw idee” wanneer haar nieuwe album verschijnt

Slecht nieuws voor de fans van Adele. De zangeres, die eerder dit jaar aankondigde dat haar nieuwe album in september zou verschijnen, heeft nu namelijk laten weten dat ze “geen flauw idee” heeft wanneer dat album er komt. Ze reageerde onder een Instagrampost op de vraag van een fan.

Fans van Adele waren in februari euforisch. De zangeres was toen namelijk te gast op het huwelijk van een vriendin. Ze zong een (paar) liedje(s) en liet ook heel terloops vallen dat fans haar volgende album in september mochten verwachten.

Dat nieuws kwam tegelijk wél en niét verrassend. Er waren namelijk al heel wat geruchten dat Adele aan nieuwe muziek aan het werken was. Ze was ook al verschillende keren buiten een opnamestudio gespot, en plots gaf ze alles gewoon toe.

“Wanneer het klaar is”

Helaas bleken de woorden van de zangeres niet meer te zijn dan dat, woorden. Want afgelopen juni sprak Adeles manager Jonathan Dickins haar tegen. Hij gaf toe dat ze aan een album aan het werken waren, maar een release in september zit er niet in.

“Het komt wanneer het klaar is. Ik kan daar nog geen datum op plakken. We hebben muziek, maar we zijn nog aan het werk”, klonk het toen. En nu heeft Adele zelf dat op haar beurt bevestigd.

Untamed

Adele album
Instagram/@commentsbycelebs

De zangeres deelde de cover van het boek Untamed van Glennon Doyle. “Als je er klaar voor bent”, begon ze haar betoog. “Dit boek schudt je hersenen op en doet je ziel schreeuwen. Ik ben zo klaar voor mezelf nadat ik dit boek heb gelezen. Het is precies alsof ik net voor de eerste keer in m’n lichaam ben gevlogen.”

Een fan trok zich helemaal niets aan van het boek en de mening van Adele, en reageerde enkel met een vraag: “Waar blijft het album?” Verrassend genoeg heeft de zangeres op z’n vraag gereageerd. Haar antwoord was minder positief: “Ik heb geen flauw idee.”

Eén ding is zeker: het nieuwe album van Adele verschijnt nog niet onmiddellijk, maar het komt er wel aan!

Meer
Lees meer...