Gerucht: Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren ‘Ms. Marvel’ voor Disney+

Adil El Arbi Bilall Fallah
Adil El Arbi en Bilall Fallah – Bron: Isopix

Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan binnenkort aan de slag voor Marvel. Het Belgische regisseursduo zou een deal gesloten hebben om mee te werken aan de reeks Ms. Marvel voor Disney+. Wat hun rol daar precies zal zijn, is nog niet geweten.

Het blijft Adil El Arbi en Bilall Fallah voor de wind gaan. Na enkele succesvolle Belgische films wisten ze ook internationaal te scoren met Bad Boys For Life. Dat trok begin dit jaar al de aandacht van Marvel, waarmee het duo toen ook even samenzat.

Nu is ook duidelijk geworden waarover toen (onder andere) gesproken is. Volgens de website TheDirect hebben Adil El Arbi en Bilall Fallah een contract getekend voor het regisseren van de serie Ms. Marvel voor Disney+. Het is niet bekend of het gaat om één aflevering of meerdere. Iedere aflevering van de serie zal alvast ongeveer een uur duren. De opnames beginnen dit najaar en lopen door tot in de lente.

Wat is Ms. Marvel?

Kort na de release van de streamingdienst Disney+ kwam Marvel Studios met plannen voor maar liefst acht series. De eerste drie – WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier en Loki – zijn zo goed als klaar en worden bijna gelanceerd.

Een andere serie die in de stijgers staat, is Ms. Marvel. De reeks gaat over Kamala Khan, het eerste islamistische hoofdpersonage van Marvel. Wat we verder mogen verwachten, is nog niet geweten.

Voor wie niet kan wachten, hebben we alvast goed nieuws. Want via deze link kan je vanaf 15 september beginnen streamen op Disney+ voor maar € 59,99/jaar in plaats van € 69,99. Reserveer nu al je abonnement!

Gesponsorde artikelen