Allerlaatste aflevering ‘Bestemming X’ wordt reünie met alle kandidaten

Vorige week kregen we in Bestemming X te zien hoe Gino Kevin Janssens kon vinden en zo het eerste seizoen won. Nu maandag, op 24 april 2023, komt er nog één laatste aflevering. Daarin zullen alle kandidaten samen te zien krijgen hoe ze meermaals op het verkeerde been werden gezet door de makers.

Als kijker konden we elke week na de uitzending van Bestemming X in Bestemming X: Het Complot zien hoe alles in scène werd gezet, maar de kandidaten kregen dat niet te zien. Zij zullen alles nu te weten komen in de speciale laatste aflevering van het programma.

Bestemming X

De allerlaatste aflevering van Bestemming X wordt een reünie waarin alle deelnemers samen te weten zullen komen wie het spel gewonnen heeft. Daarnaast zullen ze ook voor de eerste keer de exacte route van meer dan 6.000 kilometer te zien krijgen die ze afgelegd hebben en zullen ze ook te weten komen op welke momenten ze misleid werden.

In de teaser voor de aflevering van maandag komen we al te weten dat Briek maar op het nippertje afviel. “Je was bijna de winnaar van de aflevering”, weet Kevin Janssens te vertellen. “In de laatste 10 seconden heb je getwijfeld en heb je je ‘X’ verplaatst naar Rome.” In diezelfde eliminatie zaten Dorien en Steffi ook in Rome, dus het scheelde maar enkele meters of een van hen lag eruit.

We komen in de laatste aflevering ook te weten hoe Jef in de bossen ontdekte dat de welgeplaatste hoopjes berenuitwerpselen eigenlijk een mix van peperkoek en siroop waren. “Ik ben het van dichterbij gaan bestuderen en merkte dat het goedje redelijk zoet rook”, vertelt hij daarover. Jef gebruikte die informatie vervolgens om zijn medekandidaten op het verkeerde spoor te zetten. “Hier in Polen zitten zeker beren!”, klonk het overtuigend tegen Emiel.

Wie zelf zin heeft om deel te nemen aan het tweede seizoen van Bestemming X, kan zich nu inschrijven via de website van VTM.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van maandag:

De allerlaatste aflevering van Bestemming X is maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...