Amazon lanceert Prime Video Store met duizenden film om te huren in ons land

Goed nieuws voor filmliefhebbers want Amazon heeft zojuist de Prime Video Store gelanceerd in België. Daarmee kan je van thuis uit duizenden (nieuwe) films huren of kopen.

Tussen Netflix, Streamz, Disney+, Apple TV+ en andere opties is Prime Video van Amazon bij ons een van de minder bekende streamingdiensten. Toch is de dienst zeker ook de moeite voor liefhebbers van films en series. Met amper 2,99 euro per maand abonnementskosten is het namelijk de goedkoopste optie op markt. Toch zijn er met onder andere The Lord of the Rings: The Rings of Power, Citadel, The Boys, Carnival Row, The Power, Wolfpack, Daisy Jones and the Six en The Marvelous Mrs. Maisel heel wat topreeksen te bekijken.

Prime Video Store

Daarnaast heeft Prime Video ook deals met heel wat grote filmstudio’s zoals Warner Bros., NBCUniversal, Sony, Paramount en Disney. Die films zijn vanaf nu ook in België beschikbaar via de nieuw gelanceerd Prime Video Store. Dat is gratis beschikbaar voor alle abonnees van Prime Video.

Met de nieuwe dienst Prime Video Store heb je de kans om duizenden nieuwe en oudere films te huren of te kopen. Om de lancering van de nieuwe online winkel te vieren, kosten tot eind mei alle films amper 0,99 euro om te huren.

De lancering van de Prime Video Store komt er een maand nadat de streamingdienst enkele zenders toevoegde aan zijn aanbod. Het gaat onder andere om Hayu, MGM en OUTtv.

Meer
Lees meer...