Left Right
scrollTop top

Ariana Grande lost morgen ’34+35 Remix’ met Doja Cat en Megan Thee Stallion


Ariana Grande Megan Thee Stallion Doja Cat
© Twitter @arianagrande

Morgen, op vrijdag 15 januari, verschijnt 34+35 Remix van Ariana Grande. De zangeres maakte al bekend dat er twee speciale gasten zullen meewerken aan die remix en nu heeft ze ook bekend gemaakt wie dat zijn. En het gaat – zoals veel fans juist geraden hebben – om Doja Cat en Megan Thee Stallion. 

Fans van Ariana Grande worden morgen opnieuw verwend. Want de zangeres komt met een nieuwe remix van haar laatste hit 34+35. Voor die remix schakelde ze de hulp in van twee van de populairste zangeressen van het moment. 

34+35 Remix

Ariana Grande maakte het nieuws van de remix van 34+35 zelf bekend via sociale media. Ze deelde een video waarin duidelijk werd dat er twee extra zangeressen te horen zullen zijn op de remix. Maar wie dat precies waren, dat maakte ze nog niet duidelijk. In de video verschenen wel al drie silhouetten. Dat van Ariana, geflankeerd door twee andere met een vraagteken.

Veel fans begonnen te gissen naar wie de geheime zangeressen waren en al snel werd duidelijk dat Doja Cat en Megan Thee Stallion de grootste kanshebbers waren. Zo reageerde Megan Thee Stallion zelf op de aankondiging en was het al langer bekend dat Ariana en Doja Cat een samenwerking hadden opgenomen. 

Doja Cat en Megan The Stallion

En inderdaad, precies 12 uur voor de release van 34+35 Remix deelde Ariana Grande een nieuwe foto. Deze keer waren de twee geheime zangeressen wel te zien. En het ging dus we degelijk om Doja Cat en Megan Thee Stallion.

Doja Cat heeft er een geweldig jaar op zitten. Ze scoorde verschillende hits die vooral dankzij TikTok viraal gingen. Megan The Stallion had samen met Cardi B dan weer één van de grootste hits van 2020 te pakken met WAP. Bundel die twee krachten met die van popprinses Ariana Grande en je krijgt nu al de collab van het jaar. 

34+35 Remix dropt vrijdag 15 januari om 6 uur ’s ochtends Belgische tijd.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update