Left Right
scrollTop top

Ed Sheeran en Ariana Grande maakten in het geheim een nieuw nummer


Ariana Grande en Ed Sheeran
© GettyImages

Laat alles vallen! Want Ariana Grande en Ed Sheeran werkten samen voor een nieuw nummer. Het was niet de bedoeling dat dat nummer in de nabije toekomst zou uitkomen, maar het lekte per ongeluk uit. Als we het horen, stroomt er alvast een aangename summervibe door ons lijf.

Niemand minder dan popkoning en -koningin Ed Sheeran en Ariana Grande werkten samen aan een nummer. Het was niet de bedoeling dat dat lied in de nabije toekomst online zou komen. Toch lekte het uit op YouTube en man, balen dat we het niet kunnen streamen via Spotify.

Victoria’s Secret

Beide sterren hebben al een heel gamma aan hits op hun naam staan. Zo scoorde Ed Sheeran een immense hit met het nummer Shape Of You. Ariana Grande deed dat op haar beurt met haar lied Thank U, Next. Met dat nummer zette de zangeres zichzelf op de kaart én viel haar masker van het lief, smoezelig meisje af.

Toch hebben Grande en Sheeran nooit écht samengewerkt. Ze stonden een aantal jaar geleden wel samen op het podium tijdens de Victoria’s Secret Fashionshow. Maar tot een effectieve samenwerking kwam het nooit.

No Love For The Lonely

Tot nu dan, want in het geheim heeft het duo een nieuw lied opgenomen dat de naam No Love For The Lonely krijgt. Dat klinkt écht catchy en goed. Wij krijgen een zomervibe als we luisteren naar het nummer. Maar er zit wel een nadeel verbonden aan het ‘nieuwe’ lied. Aangezien de twee het nooit officieel gereleased hebben, kan je het onmogelijk streamen op Spotify of Apple Music. Maar het lied staat wel op YouTube, dus je kan het hieronder beluisteren.

Ed Sheeran en Ariana Grande zitten wel in dezelfde kringen, maar hebben nooit direct contact met elkaar gehad (voor zover wij weten). De enige gemeenschappelijke samenwerking is die met Justin Bieber. Ze hebben allebei een hit gehad met hem. Sheeran werkte samen met hem voor het nummer Love Yourself en I Dont Care. Ariana Grande kon je horen op de remix van What Do You Mean.

Wij hopen in ieder geval dat de Amerikaanse sterren beslissen om ons toch nog te trakteren op een officiële release van deze catchy song.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810