Astrid Stockman brengt emotionele versie ‘Con Te Partiro’ in ‘Ik vraag het aan’

Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering van Ik vraag het aan. Daarin nodigt presentator Niels Destadsbader elke week vijf bekende gezichten uit die hem vertellen welke song voor hen belangrijk is. Vorige week zagen we al enkele tranen vloeien, maar ook deze week lijkt het een emotionele rollercoaster te worden.

Sinds de ’transfer’ van Niels Destadsbader naar de VRT, stond hij al in enkele programma’s. Maar nu heeft hij ook zijn eigen muzikale show. In Ik vraag het aan krijgt hij bezoek van BV’s met een verhaal, maar ook bekende artiesten lopen de deur van de studio plat. Samen halen ze herinneringen op die alles te maken hebben met een bepaalde song.

Con Te Partiro

Vorige week zagen we onder andere hoe nieuwsanker Fatma Taspinar met de hulp van Noémi Wolfs en Zimmerman een emotioneel eerbetoon bracht aan overleden collega en vriend Ward Verrijcken. Maar ook deze week staan er enkele heftige verhalen te wachten.

Zo vertelt acteur Rik Verheye over het verlies van zijn papa en hoe belangrijk de song Hurt van Johnny Cash voor hem geworden is. Die song wordt speciaal voor hem dan ook gebracht door goede vriend Tijs Vanneste. Maar ook voor sportjournalist Ruben Van Gucht staat er een emotionele rollercoaster klaar. Voor hem zingt Astrid Stockman het iconische Con Te Partiro dat hem doet denken aan zijn overleden grootmoeder. In een teaser zien we alvast dat Van Gucht het niet droog kan houden.

Bekijk de teaser hier:

Ik vraag het aan is elke woensdag om 20.40 uur te zien op VRT1.

Meer
Lees meer...