‘ATLAS’ met Jennifer Lopez staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe sciencefictionfilm ATLAS. In die film speelt Jennifer Lopez de hoofdrol als een analist op wiens schouders de toekomst van de wereld rust.

Vorig jaar kon je op Netflix Jennifer Lopez aan het werk zien in de film The Mother en nu is de Puerto Ricaans-Amerikaanse zangeres en actrice te zien in een heel andere film op Netflix. Het gaat deze keer om de sciencefictionfilm ATLAS waarin J.Lo de wereld moet proberen redden.

ATLAS

ATLAS speelt zich af in de toekomst, waarin we de briljante data-analist Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) volgen. Ze heeft weinig met mensen en staat zeer wantrouwig tegenover artificiële intelligentie. Atlas neemt deel aan een missie om een rebelse robot te onderscheppen, waarmee ze een mysterieuze geschiedenis heeft. Maar wanneer de situatie uit de hand dreigt te lopen, blijkt vertrouwen op AI de enige kans om de mensheid te redden.

In de officiële trailer kregen we al te zien dat het een film met heel wat actie wordt. We maakten ook al kennis met de grote vijand van Atlas, de boosaardige robot Harlan (Simu Liu). Maar Atlas krijgt hulp van het AI-computerprogramma Smith dat haar vertrouwen in AI toch wat lijkt te herstellen.

Naast Jennifer Lopez (The Mother) zijn ook Simu Liu (Barbie), Sterling K. Brown (This Is Us), Gregory James Cohan (The VelociPastor), Abraham Popoola (Cruella), Lana Parrilla (Once Upon A Time) en Mark Strong (1917) te zien in de film. De regie is in handen van Brad Peyton, die eerder al Daydream en San Andreas maakte. Het script wordt verzorgd door Aron Eli Coleite (Locke & KeyHeroes) en Leo Sardarian (StartUp).

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...