‘Baby Shark’-serie vanaf december te zien op Nickelodeon

Goed nieuws voor de fans van Baby Shark betekent slecht nieuws voor wie het kinderliedje eindelijk uit z’n hoofd heeft gekregen. Het liedje krijgt z’n eigen serie op Nickelodeon. En dat nieuws alleen al zorgt voor weer uuuuuuuren meezingplezier. Of net niet.

Uren hebben we Baby Shark gezongen, of we het nu wilden of niet. Het aanstekelijke kinderliedje veroverde de hele wereld dankzij een filmpje van het Koreaanse Pinkfong, dat educatieve content voor kinderen maakt.

In 2016 verscheen de video van Pinkfong op YouTube, en sindsdien werd die al meer dan vijf miljard keer bekeken. Het kan dus niet helemaal als een verrassing komen dat het liedje ook de weg naar je televisiescherm heeft gevonden.

Baby Shark’s Big Show!

De grote gele haai die we op ’t einde van Baby Shark te zien krijgen, wordt namelijk het hoofdpersonage van een nieuwe reeks op Nickelodeon. Baby Shark’s Big Show! wordt in december aan de wereld voorgesteld met een heuse feestspecial. Daarna wordt de serie opgenomen in de kinderprogrammatie van de zender.

Volgens nieuwswebsite Coming Soon zullen we in Baby Shark’s Big Show! de avonturen van de haai en z’n aquatische vriendje William kunnen volgen. De twee zullen ook nieuwe liedjes zingen, al wordt het waarschijnlijk moeilijk om nog zo’n oorwurm als Baby Shark te maken.

Eerste seizoen

In december geeft Nickelodeon het startschot van de Baby Shark-reeks met een special. In de lente zal het volledige eerste seizoen van de serie te zien zijn. Dat zal 26 afleveringen tellen die telkens een halfuurtje duren.

Allez, nog één keer:

Meer
Lees meer...