‘B&B Zoekt Lief’: Dit is hoe het is afgelopen

Gisteren was het op VTM tijd voor de allerlaatste aflevering van B&B Zoekt Lief. De voorbije weken ging presentator Ann Lemmens samen met heel wat eigenaars van B&B’s op zoek naar de liefde. Dat zorgde enkele keren voor heel wat drama, maar ook voor opspelende liefdesperikelen. Uiteindelijk schoot Cupido ook volledig raak.

Deze week zagen we op VTM de slotweek van B&B Zoekt Lief. Daarin kwamen we eindelijk te weten of de deelnemers ook echt de liefde hebben gevonden. Wim, Mabel en Nele kozen ervoor om happy single te blijven aan het einde van de reis. Maar Cupido’s pijlen misten hun doel niet voor de andere deelnemers. Daarvan is één koppel nu zelfs nog steeds samen.

B&B Zoekt Lief

In het programma gaan verschillende B&B-uitbaters over de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. Doorheen de weken zagen we zo verschillende singles arriveren bij de uitbaters, maar dat betekende niet meteen dat er voor iedereen iets tussen zat.

Tijdens deze laatste week kregen we te zien hoe Wim, Mabel en Nele er alle drie voor kozen om alleen te blijven. Ze bleven wel vrienden met de singles, maar van een relatie was geen sprake. Dat was bij Elsje & Frank en Niels & Alicia wel het geval. Na de opnames bleven Els en Frank nog drie maanden een koppel, bij Niels en Alicia duurde het nog zeven maanden.

Sandra en Tim

De enige waarbij de relatie ook na het tv-avontuur heeft standgehouden is bij Sandra en Tim. Tim kwam pas later toe op de B&B van Sandra in Turkije, maar wist meteen haar hart te veroveren. Tim reist zo vaak mogelijk naar Turkije en overweegt zelfs om naar Side te verhuizen. Concrete plannen zijn er nog niet. 

Meer
Lees meer...