Bekijk hier het optreden van Jimin (BTS) in ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’

Jimin van BTS was gisteren, op maandag 22 juli, de muzikale gast in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. De zanger bracht er zijn nieuwe single WHO, maar eigenlijk ging het om beelden die al maanden geleden opgenomen werden. Jimin zit op dit moment namelijk in het leger om zijn verplichte militaire dienstplicht uit te voeren.

De boyband BTS focust zich momenteel op solowerk en dat leverde ondertussen al negen albums op. RM bracht ‘Indigo’ en ‘Right Place Wrong Person’ uit. Ook j-hope bracht met ‘Jack In The Box’ en ‘Hope on the Street Vol. 1’ al twee soloalbums uit. Sinds vorige week mag ook Jimin zich bij het rijtje met leden met twee soloalbums rekenen. Hij bracht vorig jaar het album ‘FACE’ uit en vorige week zijn tweede album ‘MUSE’. SUGA releasete vorig jaar ‘D-DAY’, V kwam in september 2023 met ‘Layover’ en Jung Kook twee maanden later met ‘Golden’. Jin bracht, omdat hij als eerste naar het leger ging, nog geen soloalbum uit. Hij liet wel al weten dat zijn soloalbum binnenkort zal verschijnen.

Jimin loste zijn tweede soloalbum dus vorige week en om dat album te promoten bracht hij de title track van het album, WHO, bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Maar het ging hier eigenlijk om een optreden dat al enkele maanden geleden gefilmd is.

WHO

Jimin van BTS heeft zijn nieuwe single WHO voor de eerste keer “live” gebracht. We moeten de live hier tussen aanhalingtekens zetten aangezien het wel degelijk gaat om een liveversie, maar wel eentje die minsten zeven maanden geleden opgenomen werd. Sinds december 2023 zit de zanger namelijk in het leger, waar hij nog tot juni 2025 zijn legerdienst zal uitvoeren.

De liveversie van WHO werd getoond tijdens een aflevering van The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. In de video zien we Jimin en zijn dansers in een grote loods het nummer en de bijhorende choreografie brengen.

Bekijk hier het optreden van Jimin:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...