‘Best. Christmas. Ever!’ staat nu op Netflix

Haal die kerstbollen maar van de zolder en begin de kerstlampjes alvast uit de knoop te halen, want het is zover. Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de eerste kerstfilm van het seizoen. Het gaat om Best. Christmas. Ever!, waarin twee frenemies moeten proberen om Kerstmis te redden.

Geen kerstperiode zonder kerstfilms en voor wie Love Actually en How The Grinch Stole Christmas ondertussen beu is gezien, heeft Netflix nu een gloednieuwe kerstfilm gelost. Het gaat om Best. Christmas. Ever!, een traditionele familiefilm.

Best. Christmas. Ever!

De korte inhoud van Best. Christmas. Ever! leest als volgt: “Elke kerst stuurt Jackie (Brandy Norwood) een nieuwsbrief waarin ze opschept over haar leven. Die brief geeft haar oude schoolvriendin Charlotte (Heather Graham) telkens een rotgevoel. Maar wanneer Charlotte, haar man Rob (Jason Biggs) en hun gezin door een speling van het lot op de besneeuwde stoep van Jackie en haar man Valentino (Matt Cedeño) belanden, ruikt Charlotte haar kans. Ze zal proberen om te bewijzen dat het perfecte leventje van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn als ze doet uitschijnen in haar nieuwsbrief. Maar die pogingen om haar te ontmaskeren, zorgen ervoor dat Charlotte Kerstmis lijkt te verpesten voor beide gezinnen. Ze zullen uiteindelijk moeten samenwerken om Kerstmis te redden.”

Het gaat dus om een typische kerstkomedie waarin Kerstmis gered moet worden. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Brandy Norwood (Queens90210), Heather Graham (The HangoverTwin Peaks), Jason Biggs (American PieOrange is the New Black) en Matt Cedeño (RuthlessPower). De film is geschreven door Charles Shyer (The Parent TrapThe Noel Diary) en Todd Calgi Gallicano (Bell Ringers Club). Mary Lambert (A Castle For ChristmasArrow) was verantwoordelijk voor de regie van de film.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Best. Christmas. Ever!:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...