Netflix kondigt eerste kerstfilm aan: ‘BEST. CHRISTMAS. EVER.’

Wat zou de kerstperiode zijn zonder kerstfilms? Elk jaar verschijnen er wel een aantal nieuwe films op de verschillende streamingdiensten en dat zal ook dit jaar het geval zijn. Netflix heeft zo nu al de eerste foto’s gelost voor de film BEST. CHRISTMAS. EVER.

Augustus loopt op z’n einde dus vindt Netflix dat het hoog tijd is om aan het kerstseizoen te beginnen. De streamingdienst doet dat door z’n eerste kerstfilm voor 2023 aan te kondigen. Het gaat om BEST. CHRISTMAS. EVER., een typische kerstkomedie.

BEST. CHRISTMAS. EVER.

De korte inhoud van BEST. CHRISTMAS. EVER. leest als volgt: “Elke kerst stuurt Jackie (Brandy Norwood) een nieuwsbrief waarin ze opschept over haar leven. Die brief geeft haar oude schoolvriendin Charlotte (Heather Graham) telkens een rotgevoel. Maar wanneer Charlotte, haar man Rob (Jason Biggs) en hun gezin door een speling van het lot op de besneeuwde stoep van Jackie en haar man Valentino (Matt Cedeño) belanden, ruikt Charlotte haar kans. Ze zal proberen om te bewijzen dat het perfecte leventje van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn als ze doet uitschijnen in haar nieuwsbrief. Maar die pogingen om haar te ontmaskeren, zorgen ervoor dat Charlotte Kerstmis lijkt te verpesten voor beide gezinnen. Ze zullen uiteindelijk moeten samenwerken om Kerstmis te redden.”

Het wordt dus een typische kerstkomedie waarin Kerstmis gered moet worden. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Brandy Norwood (Queens, 90210), Heather Graham (The Hangover, Twin Peaks), Jason Biggs (American Pie, Orange is the New Black) en Matt Cedeño (Ruthless, Power). De film is geschreven door Charles Shyer (The Parent Trap, The Noel Diary) en Todd Calgi Gallicano (Bell Ringers Club). Mary Lambert (A Castle For Christmas, Arrow) was verantwoordelijk voor de regie van de film.

BEST. CHRISTMAS. EVER. is vanaf donderdag 16 november te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...