‘Bestemming X’: Deelnemers lijken alweer op een boot te zitten, maar is dat wel echt het geval?

Het is vanavond alweer tijd voor de vijfde aflevering van Bestemming X. Nadat we vorige week afscheid moesten nemen van Briek in Pula, Kroatië gaat de reis verder met zes kandidaten. Zij zetten de trip vanavond verder. Maar waar die nu naartoe gaat, daar is heel wat onzekerheid over. Al lijkt de bus zich ‘opnieuw’ op een boot te bevinden.

De reis van de Bestemming X-bus gaat verder. In de vorige afleveringen zagen we hoe de bus van Parijs naar Spielberg en van Spielberg naar Bled reed. Vorige aflevering eindigde in Kroatië. Daar nam de groep afscheid van Briek, een van de meest geliefde kandidaten op sociale media. Hij dacht namelijk dat ze zich in het centrum van Rome bevonden. Vanavond gaat de reis (per boot?) verder.

Op het water

Dat niets is wat het lijkt, hebben de kandidaten en kijkers van Bestemming X al een aantal keer aan de lijve mogen ondervinden. Zo leek het in de allereerste aflevering dat de bus zich op een boot bevond, maar dat gebeurde nooit. De bus bleef de eerste vier afleveringen op het vasteland. Maar daar zou vanavond misschien verandering in kunnen komen.

In een nieuwe preview is namelijk te zien hoe de kandidaten opnieuw denken dat ze aan het varen zijn. “We zijn precies aan het varen”, klinkt het bij Emiel. “Maar vorige keer in de mobilhome had ik exact hetzelfde gevoel …”, gaat hij verder. “Je ziet de bus toch bewegen”, reageert Dorien. Zeno en Gino zijn dan weer niet overtuigd. “Heb jij kettingen gehoord om de banden van de bus vast te zetten? Ik niet. No way dat we op het water zitten!” Wie uiteindelijk gelijk heeft, dat zien we vanavond in Bestemming X.

Bekijk de preview hier:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...