‘Bestemming X’: Tweede afvaller is bekend en deze tip had hem kunnen redden

Gisteren was het tijd voor de tweede aflevering van de geheimzinnige reeks Bestemming X op VTM. Vorige week kwamen we te weten dat de kandidaten in het spel elke week moesten proberen om de juiste locatie van de bus aan te duiden. Doorheen de aflevering kregen ze tips, maar daar zaten ook heel wat foute tips bij. Dat was ook gisteren opnieuw het geval. Uiteindelijk moest Glenn het programma verlaten.

Aan het einde van de eerste aflevering van Bestemming X werd het aantal kandidaten al meteen van 10 naar 9 herleid. Bo deed het eindspel namelijk het slechtst door te denken dat de bus in München was terwijl dat in werkelijkheid in Parijs was.

Ook deze week viel er opnieuw een kandidaat af. Dat was deze keer Glenn, die na Duitsland de verkeerde keuze maakte op de kaart. “Ik ben te weinig te weten gekomen in de luxehut”, vertelt Glenn.

Bestemming X

In Bestemming X beginnen tien onbekende Vlamingen aan een reis naar een onbekende locatie. Die reis brengt hen langs verschillende andere plaatsen waarbij ze op het einde van elke aflevering hun ‘X’ op de kaart van Europa moeten plaatsen. Wie het verste van hun huidige locatie verwijderd is, valt af. Tot er op het einde nog maar één persoon overblijft.

Ook de kijkers kunnen mee gokken naar de locatie van de bus. Maar tijdens de eerste aflevering werd meteen duidelijk dat niet alle tips kloppen en dat er ook heel wat misleidingen bijzitten. Die tips en misleidingen krijgen fans te zien in het andere programma Bestemming X: Het Complot op VTM GO.

Exit Glenn

In de aflevering van gisteren vertrok de bus opnieuw uit Parijs en ging hij richting Duitsland. Uiteindelijk stopte de bus in het midden van de Red Bull Ring in Spielberg, een dorpje in Oostenrijk. En hoewel het geloei van de motoren op het circuit de kandidaten een gouden tip had moeten geven, zat Glenn (37) er met zijn gok in Zwitserland toch te ver naast.

“Ik heb gezien dat we ergens in Duitsland zaten en dat we richting het oosten gingen. Het kon Zwitserland of Oostenrijk zijn. Ik twijfelde massa’s tussen die twee en heb verkeerd gegokt”, klonk het. Glenn moest dus ondanks zijn pact met Zeno het programma meteen verlaten.

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...