‘Bestemming X’: Kandidaten krijgen moeilijk, maar superbelangrijk dilemma

De busreis in Bestemming X gaat ook in aflevering 3 uiteraard gewoon door. Er blijven nog acht kandidaten over en daar moet opnieuw iemand van vertrekken. Om hen te helpen om te weten waar ze zijn, krijgen de kandidaten een wel heel speciale keuze voorgelegd.

Twee weken geleden namen we in Bestemming X in de eerste aflevering meteen afscheid van Bo. Een week later volgde met Glenn een tweede afvaller. En ook nu maandag moet er opnieuw iemand van de bus stappen. De persoon die het verst gokt van de exacte locatie van de bus moet namelijk onheroepelijk naar huis.

In hun zoektocht naar die locatie krijgen de overgebleven kandidaten in de derde aflevering van Bestemming X een bijzonder dilemma voorgeschoteld. De bus houdt namelijk ineens halt aan een buskotje. Daar zien ze een nogal creepy pop zitten met de naam ‘Jefke’. Aan dat bushalte krijgen de kandidaten de keuze voorgeschoteld die hen enorm kan helpen, of op een ramp kan uitdraaien.

Race

Naast die belangrijke keuze staan er uiteraard ook opnieuw enkele opdrachten op de planning. Daarvoor worden de kandidaten opgesplitst in twee groepen van vier. Zij zullen tegen elkaar moeten racen. De ene groep gaat via het water en krijgt daarvoor een raft, de andere racet met een auto op een trein. Wie als eerste over de finish komt, wint de opdracht. De winnaars mogen 10 minuten in de felbegeerde VIP-ruimte, inclusief een uniek uitzicht door de voorruit van de bus. 

Bekijk hier de trailer van de derde aflevering van Bestemming X:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...