Bezorgde fans bellen politie nadat Britney Spears Instagram verwijdert: zangeres geïrriteerd

Britney Spears heeft haar profiel op Instagram opnieuw verwijderd of gedeactiveerd. Ze deed dit kort nadat ze nog een foto met een lange caption deelde, iets wat ze wel vaker doet. Maar deze keer maakten de fans zich zorgen. Sommigen belden daarbij de politie om een wellness check te doen van de zangeres. En daar kon Britney niet mee lachen.

Sinds Britney Spears (41) vrij is van haar conservatorschap deelt ze opnieuw geregeld foto’s en video’s op Instagram. Haar fans zijn dat ondertussen zo gewend dat ze aan de alarmbel trokken toen Britney plots haar Instagrampagina verwijderde. Enkele bezorgde fans belden zelfs de politie.

Britney Spears

Enkele dagen geleden deelde Britney opnieuw een foto met een lange caption op Instagram. Niet veel later verwijderde de zangeres haar account. Dat deed ze in het verleden al vaker, maar deze keer maakten enkele fans zich zorgen om haar mentale toestand. Vooral door de zin: “Iemand van wie ik hou alles geven, zorgt alleen voor een mes in m’n hart”.

De lokale politie kreeg zo verschillende telefoontjes van fans met de vraag of ze konden gaan kijken bij Britney thuis. De politie deed vervolgens een wellness check bij de zangeres en besloot dat alles oké was. De lokale sheriff liet weten aan Page Six dat ze inderdaad op controle gingen bij de zangeres. “Ik kan bevestigen dat we niet geloven dat Britney Spears in gevaar is.” Wel zou Britney volgens bronnen van TMZ geïrriteerd zijn geweest na het politiebezoek. “Ze begrijpt dat haar fans enorm om haar geven en hopen dat alles goed gaat met haar. Daardoor was ze niet verbaasd dat alles escaleerde en de hulpdiensten ingeschakeld werden. Maar het kwam toch heel ongelegen.”

Enkele fans deelden de video van hun gesprek met de politie op TikTok. Op die video’s kwam heel wat kritiek van andere fans van Britney die van mening zijn dat ze overdreven en Britney met rust moeten laten.

Meer
Lees meer...