‘Big Brother’: Deze bewoner moet net voor finale het huis verlaten

Zaterdag, op 26 maart 2022, is het tijd voor de grote finale van Big Brother. Daarin zullen we weten wie de winnaar wordt van het tweede seizoen op Play4. Vanavond kwamen we te weten wie alvast niet de winnaar wordt, want drie dagen voor de finale moest Nouchine het Big Brother-huis verlaten.

Ze zijn nog met drie. Kristof, Grace of Salar zal Big Brother 2022 winnen en met de groepspot van meer dan 60.000 euro naar huis gaan.

Laatste exit

Het was vanavond tijd voor een bijzondere exit in het Big Brother-huis. Hoewel de afvaller de afgelopen weken altijd werd bekendgemaakt tijdens de liveshow op zaterdag, verliep de laatste exit op een andere manier. Op woensdagavond doken presentatoren Peter Van de Veire en Geraldine Kemper op in de gameroom in het Big Brother-huis.

Vanaf daar legden ze verbinding met de vier overgebleven bewoners. Kristof was al zeker van een plekje in de finale. Maar de drie andere bewoners konden nog net voor de finale afvallen. Meteen na de liveshow van afgelopen zaterdag, waarin Tobias het huis moest verlaten, konden de kijkers opnieuw beginnen met stemmen.

Nouchine

De laatste exit was dus niet te bekijken op de televisie en was enkel te zien op de livestream op GoPlay.be en het kanaal 247 op Telenet. De eerste die het verlossende nieuws kreeg was Grace. Daardoor ging het dus tussen de beste maatjes Nouchine en Salar. Zij waren al sinds het begin onafscheidelijk, maar zullen dus niet samen in de finale staan.

De kijker besliste dat Nouchine net voor de finale naar huis moest. Daardoor wordt de finale dus gespeeld tussen twee Nederlanders, Salar en Grace, en één Vlaming Kristof. Wie de winnaar wordt, komen we te weten in de finale op zaterdag 26 maart om 20 uur op Play4.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...