‘Big Brother’: Glenn vertelt wat hij gaat doen als hij wint

Na de meest recente eliminatie in Big Brother zijn ze met acht personen in het huis. Stilaan wordt er dan ook luidop gedacht over winst en de daarbij horende geldpot. Glenn heeft alvast wel heel bijzondere plannen als hij als winnaar uit de bus komt. Hij wil namelijk tijdens de live-uitzending zijn vriendin ten huwelijk vragen.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en de eliminatie van LenieArianaNouchkaBasiriDoriana, Sabeau, RanohiDilano en Danny blijven er in het Big Brother-huis nog acht bewoners over. Zij maken dus allemaal 12,5 procent kans om op zaterdag 13 april met de prijzenpot naar huis te gaan.

Trouwen

Deze gedachte doet de bewoners duidelijk al wat dromen. Dat blijkt ook uit een gesprek tussen Ashley en Glenn. En die laatste heeft een heel opmerkelijk plan als hij wint. “Ik wil mijn vriendin ten huwelijk vragen. En als ik win, ga ik het haar direct vragen tijdens de live-uitzending”, legt hij uit. “Als ik tweede of derde word, wil ik niet per se het moment naar mij trekken.”

Later zien we ook nog hoe Glenn een brief schrijft naar zijn vriendin. Daarbij wil hij de boodschap “nog niet te veel rouwen, want binnenkort gaan we trouwen” toevoegen, maar Ashley blijkt daar geen zo’n grote fan van te zijn. Hoewel Alice het rijmpje wel leuk vindt, wordt toch de deskundige mening van Jimmy ingeroepen en die stelt ook voor om de zin te schrappen.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...