‘Big Brother’: Jacqueline voorspelt winnaar huidig seizoen

Jacqueline moest afgelopen weekend als zesde bewoner Big Brother verlaten. De 55-jarige Nederlandse was samen met Rob en Jason genomineerd, maar kreeg de minste stemmen van de kijker. In een terugblik op haar avontuur geeft Jacqueline ook ongezouten haar mening over haar voormalige medebewoners.

De klok in Big Brother tikt genadeloos door en afgelopen weekend was het slachtoffer Jacqueline. Vertrekkers krijgen enkele dagen na hun vertrek bij de Nederlandse zender RTL wel altijd nog eens de kans om terug te blikken op hun deelname. Dat doen ze in de special Big Brother: Confessions.

Kliekje in rode kamer

Voormalige bewoners krijgen in dat programma altijd de vraag wie ze liefst zo snel mogelijk zien vertrekken en wie voor hen Big Brother mag winnen. “Aanstaande zaterdag gaat weer iemand het huis verlaten. Ik hoop eigenlijk dat het Lindsey, Chayron of Ali is. Die hebben zo’n machtspositie in de groep. Ik hoop inderdaad dat Bart, Rob of Chiara mag nomineren deze week”, legt Jacqueline uit.

“De rode kamer is een kliekje, al zeggen ze van niet. Als een van hen mag nomineren, dan weet je al dat Rob, Bart en Chiara erop komen te staan. Dat zou jammer zijn. Ik zou het wel eens willen zien hoe zij zouden functioneren, want alleen zijn ze denk ik niet zo heel sterk. Maar ze voelen zich heel wat met zijn drieën. Dus ik hoop dat daar iemand van gaat”, gaat ze verder.

“Spontaanste en eerlijkste mag winnen”

“Ik hoop dat de spontaanste, de eerlijkste het mag winnen. Ik gun het natuurlijk Bart, Rob vind ik ook prima, Chiara gun ik het. Maar verder eigenlijk niemand, dus dat is duidelijk”, besluit Jacqueline.

Meer
Lees meer...