‘Big Brother’: Zo reageren de bewoners op de eerste nominaties

Sercan of Kristof zal zaterdag als eerste dit seizoen Big Brother moeten verlaten. Zij werden namelijk in het geheim genomineerd door Salar en Nawel en hun lot hangt nu af van de keuze van de kijker. De bekendmaking van de nominaties zorgde alvast voor een grote schok bij de bewoners.

Verwarring alom in Big Brother de voorbije dagen. De bewoners kregen eerder deze week namelijk te horen dat zij niemand moesten nomineren, een mededeling die voor heel wat vreugde zorgde. Op hetzelfde moment hadden de mysterieuze nieuwe bewoners Salar en Nawel echter plaatsgenomen in de controlekamer. Daar kreeg dat duo de opdracht alle kandidaten nauwlettend in de gaten te houden.

Al snel bleek waarom zij dat moesten doen. Salar en Nawel mochten namelijk eigenhandig de eerste twee genomineerden van dit seizoen van Big Brother kiezen. Als ze die opdracht bovendien geheim konden houden voor hun medebewoners, die ze kort daarna mochten vervoegen, kwam er 2.500 euro in de groepspot.

Sercan en Kristof

Na heel wat getwijfel en overleg besloten Salar en Nawel uiteindelijk om Sercan en Kristof te nomineren. Big Brother maakte die keuze daarna in de woonkamer bekend aan alle bewoners, zonder extra uitleg te geven. Voor de deelnemers is het dus nog steeds niet duidelijk waarom juist Sercan en Kristof genomineerd zijn. Tijdens de aflevering van vrijdag konden we zien hoe beiden ervan uitgingen dat de kijker die keuze heeft gemaakt.

Voorlopig lijkt niemand dus te vermoeden dat Salar en Nawel achter de nominaties van deze week zitten. Benieuwd of daar tijdens de liveshow verandering in komt. Dan moet een eerste bewoner namelijk al het huis verlaten, en dat al na amper één week.

Bekijk hier de reactie van de Big Brother-bewoners:

Big Brother Live is elke zaterdag om 20 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...