BLACKPINK kondigt single ‘Pink Venom’ aan: eerste comeback in bijna 2 jaar

Fans hebben er bijna twee jaar op moeten wachten maar binnenkort is de K-popgroep BLACKPINK terug met een nummer met de hele groep. De single kreeg de naam Pink Venom en wordt een prerelease voor het album ‘Born Pink’ dat in september zal verschijnen.

Binnen twee weken kunnen we de slagzin van BLACKPINK eindelijk weer gebruiken, want dan zullen ze eindelijk weer “in your area” zijn. De populaire K-popgroep zal na een pauze van bijna twee jaar met een nieuw nummer komen. Pink Venom zal verschijnen op vrijdag 19 augustus en wordt de eerste single van het tweede studioalbum van de groep ‘Born Pink’.

Pink Venom

De release van Pink Venom werd aangekondigd om middernacht Koreaanse tijd op 8 augustus 2022. Die datum is niet willekeurig, want BLACKPINK maakte haar debuut op 8 augustus 2016, dag op dag zes jaar geleden.

Pink Venom wordt de eerste officiële comeback van BLACKPINK sinds Lovesick Girls, dat in oktober 2020 verscheen. Eind juli verscheen wel nog de single Ready For Love in samenwerking met het mobiele spel PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile). Dit nummer werd gezien als een special track en dus geen officiële comeback. Maar die komt er nu dus wel aan.

“Pauze” van bijna twee jaar

Het mag dan wel al bijna twee jaar geleden zijn dat BLACKPINK nog nieuwe muziek als groep uitbracht, maar dat betekent niet dat de vier leden in die tijd hebben stilgezeten. Alle vier de leden zijn brand ambassador van grote modehuizen waarvoor ze geregeld in fotoshoots te zien zijn.

In de afgelopen twee jaren maakten Rosé en Lisa ook hun solodebuut. Jisoo maakte dan weer haar debuut als actrice in de Disney+-reeks Snowdrop. Jennie tot slot zal binnenkort te zien zijn in de HBO-reeks The Idol van Sam Levinson en The Weeknd.

Pink Venom verschijnt op vrijdag 19 augustus en wordt een prerelease van het album ‘Born Pink’ dat in september zal verschijnen. Het wordt het tweede studioalbum van BLACKPINK, na ‘The Album’ uit 2020. Vanaf oktober zal de groep opnieuw op wereldtournee gaan.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de single Pink Venom:

Bekijk hier de aankondiging van de plannen van BLACKPINK voor dit najaar:

Meer
Lees meer...