‘Blind Gekocht’: Eerste teleurstelling is een feit, Johan en Syl niet blij met aankoop

Vanaf vanavond, 6 april, is het nieuwe seizoen van Blind Gekocht te zien op Play4. Daarbij zal presentator Jani Kazaltzis opnieuw gezelschap krijgen van interieurarchitecten Bart en Kelly en makelaar Kinga Kantorska. En net zoals elk jaar, lijken ook dit seizoen niet alle deelnemers even blij te zijn met hun huis.

Na het grote succes van de eerste vier seizoenen van Blind Gekocht, lanceerde Play4 eind april 2022 al een oproep voor nieuwe kandidaten. Ondanks enkele dramatische momenten de afgelopen jaren kwam daar opnieuw heel wat reactie op.

Een van de eerste duo’s is Johan en Syl. En die lijken op het eerste zicht alvast niet al te blij te zijn met hun aankoop. In een eerste preview is te zien hoe teleurgesteld ze zijn bij hun eerste bezoek. “Een vrije vogel in een kooi gestopt”, vat Jani het samen.

Syl en Johan

Syl en Johan zijn al vijf jaar een koppel. Johan werkt en woont in De Panne terwijl Syl met haar twee tienerdochters in hartje Brugge woont. Nu willen ze samenwonen, maar daarvoor moet Johan wel richting de stad trekken. En er zijn nog een paar hordes te overwinnen: Syl en Johan zijn complete tegenpolen als het aankomt op smaak en stijl.

Hij houdt van hout en Zweedse hutten, zij van strak en modern. Hun budget is 480.000 euro en daar moeten Kinga en Kelly het dus mee doen. In de eerste clip is alvast te zien hoe ze uiteindelijk ook een huis vinden, maar dat is niet helemaal naar de smaak van het koppel.

“Laat ons zeggen dat het niet overdreven groot is momenteel”, vertelt Johan. “De tuin is ondermaats.” Ook Syl loopt niet meteen warm voor het huis. “Die keuken is een bunker. Daar word je echt niet blij van”, begint ze.

Bekijk het fragment hier:

Blind Gekocht is elke donderdag om 21 uur te zien op Play4 en via GoPlay.

Meer
Lees meer...