‘Blind Getrouwd’: Emile en Emma hebben openhartig gesprek dat voor tranen zorgt

De vijfde aflevering van Blind Getrouwd komt eraan en het belooft een bewogen aflevering te worden. We konden eerder al zien hoe er iets fout lijkt te lopen tussen Brecht en Jolien en nu zijn er ook tranen bij Emma en Emile. Een uitspraak van die laatste zorgt namelijk voor verwarring.

Ook dit seizoen hebben acht deelnemers zich in het bijzondere avontuur van Blind Getrouwd gestort. In de eerste aflevering zagen we al hoe Brecht & Jolien en Emma & Emile elkaar het jawoord gaven. De week daarna volgden Isabelle & Matthieu en Fleur & Alexander. Nog een week later konden we dan zien hoe de vier koppels samen hun huwelijksfeest vierden.

Emma en Emile

Sinds vorige week zijn de vier koppels op huwelijksreis naar Rhodos, Griekenland. In een eerdere preview zagen we al hoe daar de eerste twijfels ontstaan tussen Jolien en Brecht. Later vernamen we eveneens dat ook bij Emile en Emma een struikelblok opduikt.

In een nieuwe preview die VTM zojuist deelde krijgen we daar ook de eerste beelden van te zien. “Ik ben het niet gewend om samen te zijn met iemand die zo’n klassevrouw is als jij”, horen we Emile daar zeggen. “Dat is heel positief bedoeld, maar daar kruipt ook veel tijd en werk in. Ik apprecieer dat enorm dat je dat ook voor mij doet om er mooi uit te zien. Maar ik moet eerst voor mijzelf tot de conclusie komen of dat op lange termijn gaat voor mij. Ik vind het sowieso oké, maar het moet wel passen bij mij.”

Emma weet duidelijk niet meteen wat ze met dat ‘compliment’ aan moet vangen en begint te wenen. “Moet ik weer gewoon domme kluchten vertellen”, reageert Emile daarop met een kwinkslag.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...