‘Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de documentaire over schilder Bob Ross. Over de inhoud van de documentaire loste Netflix voor de lancering amper informatie. Maar nu kan je dus zelf ontdekken waar Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed over gaat.

Iedereen kent Bob Ross natuurlijk van zijn schilderprogramma The Joy of Painting. De rustgevende stem van de Amerikaan zorgt ervoor dat er tot op heden nog steeds mensen zijn die het programma opzetten om te ontspannen voor het slapengaan. Maar niet alles is geweten over de iconische schilder.

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Netflix was de afgelopen maanden opvallend mysterieus over de inhoud van Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed. En ook uit de officiële trailer werden we niet veel wijzer. Die bestond gewoon uit een foto van de schilder met de boodschap: “We willen jullie de trailer voor Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed tonen. Maar we kunnen niet.”

Ondertussen is duidelijk waarom. De documentaire gaat namelijk over de manier waarop de familie van Bob Ross door hun zakenpartners Annette en Walt Kowalski opgelicht werd. In de documentaire vertelt Steve Ross, de zoon van Bob die je kan kennen van zijn cameo’s in The Joy of Painting, zijn verhaal.

Bekijk hier de trailer voor Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...