Bondfilm ‘No Time To Die’ lost posters met de verschillende personages

De volgende film uit de James Bond-reeks verschijnt volgend jaar in de zalen. Na een teaser die de trailer voorafging, heeft de film nu ook al verschillende posters gelanceerd met de verschillende hoofdpersonages.

No Time To Die, de 25ste film van James Bond, komt volgend jaar eindelijk in de zalen. Daarom is de marketing voor de film nu al begonnen. Zo krijgen we nu al officiële foto’s van de belangrijkste personages uit de film.

No Time To Die

James Bond is al toe aan zijn 25ste film. No Time To Die komt volgend jaar in de zalen. Het zal dan al vijf jaar geleden zijn dat Spectre, de vorige James Bond-film uitkwam. Maar het lijkt erop dat de nieuwe film het lange wachten waard zal zijn.

No Time To Die kreeg al een eerste teaser. Dit was geen officiële teaser voor de film, maar wel een teaser voor de eerste trailer. Die eerste trailer mogen we verwachten op woensdag 4 december. Het is dus duidelijk, voor de film werden kosten noch moeite gespaard.

Laatste keer Daniel Craig

Daniel Craig kruipt in No Time To Die al voor de vijfde keer in de huid van de bekendste geheim agent ter wereld. Maar het zal ook meteen zijn laatste keer worden.

Wie hem zal opvolgen, is nog niet bekend, maar er hebben de afgelopen maanden al verschillende namen de ronde gedaan. Zo werd er gedacht aan Idris Elba als de eerste zwarte James Bond of zelfs de eerste vrouw. In dat geval zou het gaan over Gillian Anderson of Lashana Lynch, die in No Time To Die te zien zal zijn als het personage Nomi.

Daniel Craig als James Bond

Daniel Craig James Bond No Time To Die
No Time To Die

Léa Seydoux als Madeleine Swann

Léa Seydoux Madeleine Swann No Time To Die
No Time To Die

Rami Malek als Safin

Rami Malek Safin No Time To Die
No Time To Die

Ana de Armas als Paloma

Ana de Armas Paloma No Time To Die
No Time To Die

Ben Whishaw als Q

Ben Whishaw Q No Time To Die
No Time To Die

Lashana Lynch als Nomi

Lashama Lynch Nomi No Time To Die
No Time To Die

No Time To Die verschijnt in april 2020.

Meer
Lees meer...