Bondfilm ‘No Time To Die’ lost een teaser … voor de trailer

April 2020 komt stilaan dichterbij. En dat weten ook de makers van No Time To Die. De vijfentwintigste Bondfilm verschijnt dan en de spanning wordt geleidelijk aan opgebouwd. Vandaag werd een teaser gelost, die aankondigt wanneer fans de eerste échte trailer van de film te zien zullen krijgen.

De vijfentwintigste film over James Bond is een specialleke en da’s niet alleen doordat het een verjaardagseditie is. Nee, No Time To Die is ook speciaal omdat het de laatste keer zal zijn dat fans Daniel Craig in de huid van de grootste womanizer van de hele secret service zullen zien kruipen.

Dé teaser

Het is dan ook geen verrassing dat No Time To Die de Bondfilm is met het grootste budget ooit. En dat budget hebben de makers van de film op verschillende niveaus besteed. Ze hebben namelijk een teaser gelanceerd, de eerste voor de film.

Fans krijgen niet veel nieuws te zien. Die zijn het namelijk al gewoon dat James Bond zich op prachtige locaties bevindt, daar in de gekste auto’s rondrijdt en altijd in het bezit is van één of ander wapen. Maar toch zit er nieuws in het filmpje.

We komen namelijk te weten wanneer No Time To Die precies zal verschijnen. Of toch niet. We komen te weten wanneer de trailer van No Time To Die zal verschijnen. Aanstaande woensdag, 4 december 2019. Dan komt ie! Waarschijnlijk krijgen we dan ook Rami Malek te zien, die in de film de bad guy speelt.

Opvolging verzekerd?

Het personage James Bond werd in 1953 al gelanceerd door auteur Ian Fleming. De eerste film over de geheim agent verscheen in het jaar 1962. Het is dus maar logisch dat er al verschillende acteurs in de huid van 007 zijn gekropen.

In No Time To Die doet Daniel Craig dat voor de vijfde keer. Er zijn nog geen officiële berichten over z’n opvolging naar buiten gekomen, maar er doen wel al heel wat geruchten de ronde. Het opvallendste? Da’s het gerucht dat beweert dat de volgende James Bond een vrouw wordt! Niemand minder dan Lashana Lynch zou de achtste 007 in het rijtje worden.

Er zijn natuurlijk ook mannen die gehint worden als de nieuwe James Bond. Cillian Murphy bijvoorbeeld, die in Peaky Blinders Thomas Shelby speelt, werd al genoemd in die context. Een andere naam die de ronde doet, is Idris Elba, die vooral bekend is voor zijn acteerprestaties in Luther.

No Time To Die komt uit in april 2020. De eerste trailer krijgen we woensdag al te zien!

Meer
Lees meer...