‘Bridgerton’ seizoen 2 lijkt er officieel te komen

Bridgerton verscheen eind december op Netflix een staat tot nu in de top 10 van heel wat landen, waaronder België. Veel fans zitten dan ook te wachten op de officiële bevestiging van het tweede seizoen van de reeks en die lijkt nu heel dichtbij te komen.

Bridgerton staat nog geen maand op Netflix. Maar fans van de reeks kunnen nu al niet meer wachten tot het tweede seizoen verschijnt. Alles wijst erop dat er ruimte is voor zo’n tweede seizoen, maar voorlopig houdt Netflix de lippen stijf op elkaar. Al lijkt daar snel verandering in te gaan komen.

“Spannend nieuws”

Netflix heeft vandaag de kwartaalcijfers voor de laatste maanden van 2020 bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat de streamingdienst er opnieuw een uitstekend kwartaal op zitten heeft en zelfs voor het eerst de kaap van 200 miljoen gebruikers overschreden heeft.

Die goede cijfers heeft Netflix te danken aan series als The Queen’s Gambit, Lupin en Bridgerton. En over die laatste had Netflix nog een kleine boodschap. Zo liet de streamingdienst weten dat er later deze week “exciting news” komt over de reeks. En wij vermoeden alvast dat het daarbij zal gaan om de aankondiging van het tweede seizoen.

Bridgerton seizoen 2

Dat Bridgerton een tweede seizoen zou krijgen, mag natuurlijk niet als een verrassing komen. Het eerste seizoen van de reeks was meteen een schot in de roos. Daarnaast is de reeks ook gebaseerd op een boekenreeks. Die bestaat in totaal uit acht romans, waarbij er eentje gewijd is aan elk van de acht Bridgerton-telgen.

Als de reeks de volgorde van de boeken volgt, dan is het in het tweede seizoen de beurt aan Anthony Bridgerton om in de spotlights te staan. Actrice Phoebe Dynevor liet al weten dat ze dat tweede seizoen zeker ziet zitten, maar dat ze vreest dat de coronapandemie voor problemen zal zorgen bij de opnames van de vele intieme scènes uit de reeks.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...