‘Bridgerton’: Dit is wat er staat te gebeuren met Colin in seizoen 3

De makers van Bridgerton zijn op dit moment druk bezig aan een derde seizoen. Daarin zal Colin Bridgerton, de derde oudste zoon, de hoofdrol spelen. Zijn reisverhalen en zijn liefde voor Penelope Featherington zullen dus centraal staan. Het nieuwe seizoen zal dus voor veel antwoorden zorgen, maar zal voor het personage Colin ook een zware reis worden.

Wie de eerste twee seizoenen van Bridgerton heeft gezien, die weet dat de belangrijkste rode draad in de serie bijna op ontploffen staat. Hoe dat precies zal gebeuren, daar zal het derde seizoen antwoord op geven. Dat seizoen gaat namelijk over Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Caughlin).

Bridgerton is de derde zoon van de familie en staat bekend als levensgenieter en reiziger. Penelope staat in de reeks vooral bekend om haar dubbelrol als Lady Whistledown. En daar zal het nieuwe seizoen hoogstwaarschijnlijk op gaan focussen. Die verhaallijn zal natuurlijk ook een invloed hebben op haar vriendschap en relatie met Colin. De vraag is vooral: kan Penelope haar tweede identiteit nog lang verborgen houden en hoe zal Colin erop reageren?

Colin Bridgerton

Als seizoen 3 van Bridgerton zich aan de boeken zou houden, dan belooft het alleszins spannend te worden voor Colin. In Romancing Mr. Bridgerton komen Colin en Penelope bij elkaar, maar natuurlijk komt daar ook de nodige drama bij kijken. Want wanneer de romance op punt staat om concreet te worden, komt Colin achter de geheime identiteit van zijn nieuwe vriendin. Zijn vertrouwen wordt daarmee enorm geschaad.

Dat Colin het ook in de serie niet gemakkelijk zal hebben, wordt nu bevestigd door showrunners Shonda Rhimes en Betsy Beers in het nieuwe boek Inside Bridgerton. Daar geven ze meer uitleg over de reeks, de verhaallijnen en de beweegredenen van de personages. “Colin zal het moeilijk krijgen”, vertelt het duo. “Hij weet niet waar hij past en wil andere dingen doen dan alleen maar rijk zijn.”

Dat zal hij ook laten zien in het komende seizoen. “Colin wil anderen helpen en het juiste doen. Hij wil zijn eer redden. En dat gaat heel interessant worden”, sluiten ze af. Wanneer het derde seizoen verschijnt, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...