Britney Spears teaset nieuwe muziek op Instagram: “Dit is een voorsmaakje”

Britney Spears is weer vrij om te doen wat ze wil en dat benadrukt ze maar al te graag. Nadat de beslissing over het conservatorschap viel, deelde Spears naaktfoto’s op Instagram als teken van haar vrijheid. Nu hint ze via een video op diezelfde app op de komst van eventuele nieuwe muziek.

Veertien jaar lang leefde Britney Spears onder een conservatorschap van haar vader Jamie Spears. Ze kon en mocht zelf geen beslissingen maken en zat dus ‘gevangen’ in zijn greep. Een aantal maanden geleden maakte een rechter daar een einde aan, wat ervoor zorgde dat Britney weer op vrije voeten stond. Die vrijheid gebruikt ze nu om haar mening te verkondigen en haar eigen ding te doen. In een Instagrampost teaset ze haar fans nu met een video waarin ze in een dansstudio te zien is. Komt er nieuwe muziek aan?

Comeback

Het is al van 2016 geleden dat Britney Spears nog een nieuw album uitbracht, maar fans gaan ervan uit dat het vervolg daarop niet meer lang zal duren. De grootste reden daarvoor is een recente Instagramvideo van Spears waarin ze te zien is in een dansstudio. In de video is te zien hoe de zangeres vrijuit (en in schaarse kledij) danst op een van haar bekendere hits Blackout, uit 2007.

Hoewel de video het al deed vermoeden, bevestigde de zangeres ook in de caption dat ze wel degelijk met nieuwe dingen bezig is. “Dit is een voorsmaakje van wat gaat komen. Mijn nieuw liedje Get Naked. Ik ben maar wat aan het spelen jongens.” Toch kunnen we nog niet met zekerheid zeggen of de single er echt van zal komen, want het is niet de eerste keer dat Spears naar nieuwe muziek verwijst op haar Instagram. Hoe dan ook, het maakt wel nog maar eens duidelijk dat de zangeres geniet van haar herwonnen vrijheid.

Bekijk Britney Spears’ post hier:

Meer
Lees meer...