Britney Spears lijkt klaar voor acteercarrière

Er gaan geruchten de ronde dat Britney Spears een acteercarrière gaat starten. De zangeres postte namelijk een foto waarin ze samen met regisseur Sam Levinson (Euphoria) iets aan het bespreken was. De foto is ondertussen verwijderd, maar toch deelt nieuwssite Vulture nu alle details.

Sinds het einde van het conservatorschap is zangeres Britney Spears vrijer dan ooit. Zo poste ze de laatste maanden heel wat dingen op Instagram, zoals naaktfoto’s, en kan ze eindelijk terug aan haar leven beginnen. En bij dat nieuwe leven hoort misschien wel een acteercarrière.

Nieuw begin

Britney Spears (40) is weer helemaal terug. Na het einde van het conservatorschap van haar vader, was Britney weer vrij. Dat vierde ze met o.a. heel wat bizarre foto’s op sociale media. Daarnaast haalde ze ook meteen uit naar haar familie, waaronder zus Jamie Lynn.

De vrijheid zorgde er ook meteen voor dat Britney samen met partner Sam Asghari (28) aan een nieuw leven kon beginnen. En daar hoorde ook een kindje bij. Vorige maand maakte de zangeres bekend dat ze zwanger was. Maar amper een week later liet de zangeres via Instagram weten dat ze het kindje zijn verloren.

Acteercarrière

Toch wil de zangeres niet bij de pakken blijven zitten en richt ze zich nu terug op haar carrière. En die carrière lijkt nu misschien zelfs uit te breiden. De zangeres zou namelijk in gesprek zijn met regisseur Sam Levinson en The Weeknd over een nieuw project. Levinson is vooral bekend door zijn werk met Euphoria. Samen met The Weeknd, of Abel Tesfaye, zou hij bezig zijn met een nieuwe HBO-reeks The Idol.

En door de recente Instagrampost van Britney Spears, die heel snel terug werd verwijderd, zijn fans er nu zeker van dat Spears een rol krijgt. Vulture kon de post nog onderscheppen en schreef op hun website wat er te lezen stond. “Dit ben ik in een meeting met de regisseur van Euphoria en The Weeknd”, was het bijschrift. The Weeknd zou een comment hebben achtergelaten vol hartjes, waarna de post snel is verwijderd. Het zou waarschijnlijk te veel informatie vrijgegeven hebben, maar of dat klopt, valt af te wachten.

Meer
Lees meer...