Britney Spears overweegt om haar levensverhaal te vertellen in exclusief interview met Oprah Winfrey

Britney Spears denkt eraan om haar versie van haar levensverhaal te vertellen. Concreet zijn die plannen nog niet, maar als het ooit zover komt, wil Britney dat het liefste doen in een exclusief interview met Oprah Winfrey.

De veelbesproken documentaire Framing Britney Spears van de New York Times zorgde er recent voor dat Britney Spears opnieuw vlot over de tongen ging. De docu onderzoekt Britney’s snelle opkomst tot roem, haar negatieve beeld in de media en haar voortdurende conservatorschapsstrijd met haar vader, Jamie Spears.

“Ze vindt dat anderen haar verhaal niet moeten vertellen”

Britney zelf was niet bij het project betrokken en is er dan ook niet over te spreken. Toch heeft ze er tot nu toe enkel heel kort op gereageerd op de documentaire. Volgens de website Entertainment Tonight overweegt de zangeres wel om eindelijk uitgebreid haar versie van de feiten te geven. Dat vernamen zij van een anonieme bron.

“Britney heeft overwogen om zich uit te spreken over haar verleden, vooral omdat ze vindt dat anderen haar verhaal niet zouden moeten vertellen. Ze heeft altijd een hekel gehad aan interview, maar als ze ooit die stap zou zetten, zou Oprah Winfrey hoogstwaarschijnlijk haar eerste keuze zijn”, zegt die bron aan ET. “Op dit moment is er wel nog geen concreet plan voor haar om een​​ interview te doen. Maar als ze het doet, zullen er stappen zijn die Britney moet nemen voor ze zich uitspreekt.”

Oprah Winfrey

Dat Britney Spears Oprah Winfrey zou kiezen voor haar langverwachte, openhartig interview, komt niet als een verrassing. De Amerikaanse bouwde tijdens haar carrière een vlekkeloze reputatie op en wist zo al heel wat groten tegenover haar te krijgen voor een exclusief interview.

Zo vertelde Donald Trump haar in 1988 al dat hij droomde van het presidentschap. Rihanna – over huiselijk geweld – en Kim Kardashian – over haar sekstape – vertelden aan Oprah zaken waar ze normaal nooit over spreken. Voormalig zevenvoudig Tourwinnaar Lance Armstrong bekende tegenover haar zelfs voor het eerst het gebruik van doping. Ook Whitney Houston en Michael Jackson schoven aan bij Oprah, net als Barack Obama. En recent was er uiteraard het veelbesproken openhartige interview met Meghan Markle en Harry.

Meer
Lees meer...