Britney Spears reageert eindelijk op documentaire: “Ik heb twee weken gehuild”

Begin februari verscheen de documentaire Framing Britney Spears van The New York Times. In die documentaire werd de situatie rond Britney Spears en het conservatorschap waaronder ze leeft in detail uitgelegd. Op een hele vergezochte verwijzing na, had de zangeres zelf nog niet gereageerd op de documentaire. Maar in een nieuwe post op Instagram doet ze dat nu wel.

Sinds de documentaire Framing Britney Spears verscheen, kreeg de #FreeBritneySpears-beweging een hele nieuwe boost. Veel mensen waren gechoqueerd door wat ze in de documentaire te zien kregen en Justin Timberlake verontschuldigde zich na het kijken van de documentaire voor hoe hij Britney na hun breuk behandelde. En nu reageert ook Britney Spears zelf op de documentaire.

Twee weken gehuild

Tot voor kort reageerde Britney nog niet op de documentaire. Het enige dat ze al zei was een subtiele verwijzing in een post op Instagram. In die post deelde ze een video van een oud optreden. In de caption schreef Britney toen: “Ik kan niet geloven dat dit optreden van Toxic drie jaar oud is. Ik heb er altijd van gehouden om op een podium te staan, maar ik neem nu de tijd om te leren en een normaal persoon te zijn. Ik hou van de simpele dingen van het alledaagse leven. Elke persoon heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen kijk op de verhalen van anderen. We hebben zoveel verschillende, mooie levens. Onthou, wat je denkt te weten over het leven van een ander is niets vergeleken bij de persoon die dat leven leidt achter de camera.”

Het leek een verwijzing te zijn naar de documentaire, maar helemaal zeker was dat niet. Nu verwijst Britney in een nieuwe Instagrampost wél expliciet naar de documentaire. Bij een filmpje waarop Britney rondjes draait, schrijft ze: “ik heb de documentaire niet volledig gezien. Maar van wat ik wel gezien heb, schaamde ik me voor het licht waarin ze me plaatsten. Ik heb twee weken gehuild en ik huil nog steeds soms. Ik doe wat ik kan om spiritueel bij mezelf te blijven en mijn blijheid, liefde en geluk te koesteren. Elke dag dansen, maakt me gelukkig. Ik ben hier niet om perfect te zijn. Perfect is saai. Ik ben hier om vriendelijkheid te verspreiden.”

Mogelijk komen we binnenkort meer te weten over Britney want volgens bronnen zou Britney ook overwegen om een interview te geven aan Oprah Winfrey.

Bekijk hier de post op Instagram:

Meer
Lees meer...