Britney Spears verwijdert account op Instagram

De Amerikaanse zangeres Britney Spears heeft aan de vooravond van haar comeback haar account op Instagram verwijderd. De afgelopen maanden hield ze ons voornamelijk via dat kanaal op de hoogte over de gebeurtenissen in haar leven, maar dat zal ze nu via andere media doen. Zo sprak ze haar fans gisteren al toe via Twitter.

Morgen krijgen we voor het eerst in zes jaar nieuw materiaal te horen van Britney Spears. De zangeres lost morgen namelijk haar samenwerking met Elton John. Waar de meeste artiesten dan juist promo zouden maken via sociale media, kiest Britney voor een volledig andere aanpak. Zij heeft nu namelijk haar account op Instagram verwijderd.

Instagram verwijderd

Britney heeft nu haar account op Instagram verwijderd. Op dat account deelde ze regelmatig foto’s en filmpjes, waarvoor ze ook vaak bekritiseerd werd. Maar voorlopig moeten we geen nieuwe beelden verwachten van Britney op Instagram.

De laatste post die Britney deelde was een foto van de cover van de single Hold Me Closer die morgen verschijnt. “Ik ben er zeker van dat deze samenwerking het hoogtepunt van m’n jaar wordt door met zo’n briljante muzikant samen te werken”, schreef ze daarbij over Elton John.

Bericht op Twitter

Het lijkt erop dat Britney nu Twitter zal gaan gebruiken in plaats van Instagram. Daar deelde ze gisteren, voor het eerst in meer dan 2 maanden, een bericht aan haar fans. “Okie dokie, mijn eerste nummer in zes jaar tijd. Het is zo cool dat ik zing met een van de meest klassieke mannen van onze tijd: Elton John. Ik ben overweldigd, het is zo speciaal voor mij.”

“Ik mediteer nu meer en ik leer dat het belangrijk is om ruimte voor mezelf te creëren. Elke dag is een onbeschreven blad om te proberen om een beter persoon te worden en te doen wat me gelukkig maakt. Ja, ik koos vandaag voor m’n geluk. Ik vertel zelf elke dag dat ik de pijn en bitterheid moet loslaten en mezelf en anderen moet vergeven. Ik wil onbevreesd zijn zoals ik was toen ik jong was en niet zo bang zijn. Hopelijk is er waarheid in de heilige geest en ik hoop dat die er ook is voor mijn kinderen. Ja, vandaag kies ik voor blijdschap en geluk.”

Hold Me Closer

Morgen maakt Britney haar muzikale comeback. Dat doet ze met een samenwerking met Elton John. Hold Me Closer is een herwerking van het nummer Tiny Dancer van Elton John uit 1971. Daarnaast zijn er ook geruchten dat Britney aan een volledig nieuw album zou werken.

Beluister hier al de teaser voor Hold Me Closer:

Meer
Lees meer...