Britse media: “Aaron Taylor-Johnson is gekozen als nieuwe James Bond”

Volgens de geruchten zou Aaron Taylor-Johnson dan toch de nieuwe James Bond worden. De 33-jarige Brit wordt al langer genoemd als mogelijke opvolger van Daniel Craig en staat volgens de krant The Sun op het punt om zijn contract te tekenen. Een officiële bevestiging is er wel nog niet.

In september 2021 verscheen No Time To Die en zat het tijdperk van Daniel Craig als James Bond er dus definitief op. Iets meer dan een jaar daarna dook de naam van Aaron Taylor-Johnson voor het eerst op als mogelijke opvolger. Dat bleek toen voorbarig, want al snel werd duidelijk dat producers Barbara Broccoli en haar halfbroer Michael G. Wilson van EON Productions helemaal nog niet begonnen waren met hun zoektocht.

Contract

De naam van Aaron Taylor-Johnson verdween dus opnieuw naar de achtergrond en de zoektocht focuste zich vooral op de nieuwe regisseur voor de volgende James Bond-film. Maar nu meent de Britse tabloid The Sun dus van een insider vernomen te hebben dat het wel degelijk Taylor-Johnson wordt.

“De rol is voor hem als hij wil. Er is een formeel voorstel gedaan en ze wachten op zijn reactie”, klinkt het daar. Eens dat contract ondertekend is, zou de aankondiging volgen. Het nieuws moet wel met een korreltje zout genomen worden omdat er verder nog geen geruchten zijn over deze nieuwe James Bond-film.

Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson is vooral bekend van de Kick-Ass-films uit 2010 en 2013, waarin hij de hoofdrol speelde. Zijn grote doorbraak kwam er echter een jaar eerder in de vaak geprezen Nowhere Boy, een biopic van John Lennon. Daarnaast kan je hem ook kennen als Pietro Maximoff uit Captain America: The Winter Solder en Avengers: Age of Ultron. Daarnaast was Taylor-Johnson ook te zien in TenetThe King’s Man en Bullet Train.

Meer
Lees meer...