Carole Baskin uit ‘Tiger King’ danst op virale TikTok over moord op haar vermiste man

Ook deze week staat TikTok weer vol pareltjes. Deze week in de spotlights: Carole Baskin uit Tiger King. In de Netflixreeks zagen we al hoe Carole ervan verdacht werd haar vermiste man vermoord te hebben. Nu wakkert ze die geruchten extra aan door op een TikTok-sound te dansen waar wordt gezongen dat ze hem wel degelijk vermoordde.

In een video dat meer dan 3 miljoen keer is bekeken, heeft Carole Baskin zich weer van haar beste kant laten zien. Samen met twee jongere dames danst ze in een TikTok namelijk op het lied Savage: Tiger King Edition. Dat is een bewerking van het lied Savage van Megan Thee Stallion. In die bewerking wordt gezongen dat Carole Baskin haar man Don Lewis vermoordde. De originele TikTok is ondertussen offline gehaald.

Carole Baskin killed her husband

Voor wie Tiger King gezien heeft, is het verhaal zonder twijfel duidelijk. Voor wie het niet heeft gezien, vatten we het graag even samen. Carole Baskin is de CEO van The Big Cat Rescue en kwam door verschillende redenen tegenover Joe Exotic te staan. In de documentairereeks op Netflix vertelde Exotic meerdere keren dat Baskin een zottin was, die er alles aan zou doen om de schijn hoog te houden. Hij is er ook, net als vele anderen, van overtuigde dat Carole haar man Don Lewis in ’97 heeft vermoord. Maar officieel blijft de man nog steeds vermist.

Het is om die laatste kwestie dat de TikTok-sound gaat. Daarin wordt namelijk gezongen: “Carole Baskin, killed her husband, smacked him.” Het is dan ook bizar te noemen dat Baskin ervoor koos om op die sound mee te dansen met twee TikTokkers. Velen zien het als een soort van bekentenis, terwijl ze in de video zelf wel ontkennend met haar hoofd schudt als de zin aan bod komt. Hoe dan ook, het internet heeft er weer een bizarre en opvallende video bij.

Bekijk de TikTok met Carole Baskin hier:

Meer
Lees meer...