Cast ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ deelt verhalen van op de set van populaire Netflixfilm

Netflix heeft met Glass Onion: A Knives Out Mystery een nieuwe hit te pakken. De film is na minder dan twee weken al een van de meest succesvolle films ooit op de streamingdienst. En dus vond Netflix dat het tijd was om de cast samen te laten terugblikken op de opnames.

Glass Onion: A Knives Out Mystery staat sinds vrijdag 23 december 2022 op Netflix. Het was voor de streamingdienst een enorm prestigeproject. Netflix kocht in maart 2021 namelijk de rechten voor twee losstaande sequels op de succesvolle film Knives Out uit 2018. Met hun hallucinante bod van 469 miljoen dollar (442 miljoen euro) haalden ze het toen van Amazon en Apple, die ook interesse toonden. Die dure gok blijkt echter uit te pakken, want na minder dan twee weken staat Glass Onion: A Knives Out Mystery al in de top tien van best bekeken Netflixfilms ooit.

Rian Johnson en cast

Om dat succes te vieren deelde Netflix een uitgebreide video van bijna tien minuten met de (bijna) volledige cast van Glass Onion. Zij blikken samen met bedenker en regisseur Rian Johnson terug op de opnames en delen verhalen van op de set. Zo komen we te weten dat Janelle Monae (Helen en Andi Brand) en Daniel Craig (Benoit Blanc) de dj’s van de groep waren, maar dat die laatste wel een opvallende hekel blijkt te hebben aan jazz.

We vernemen ook dat de film in twee delen is gefilmd. Zo trok de hele cast en crew eerst naar Griekenland voor alle buitenscènes. Daarna trok de hele entourage naar Servië om alle scènes die zich binnen afspelen op te nemen. Op beide sets blijken de castleden heel wat plezier te hebben. Zo moesten sommige scènes zelf opnieuw worden opgenomen omdat regisseur en scenarist Rian Johnson de slappe lach kreeg. Op het einde van de video worden ook wat vragen van fans beantwoord. Tot slot blikt Johnson ook even vooruit naar Knives Out 3.

Bekijk hier de video van de cast van Glass Onion: A Knives Out Mystery:

Glass Onion: A Knives Out Mystery is te bekijken op Netflix.

Meer
Lees meer...