Casting director ‘Bridgerton’ wordt overspoeld met sekstapes

Wie Bridgerton gezien heeft, weet natuurlijk dat er al eens een seksscène te vinden is in de serie. Dat zorgt ervoor dat de castingdirecteur van de reeks, Kelly Valentine Hendry, bijzondere auditiefilmpjes ontvangt.

Het derde seizoen van Bridgerton zit erop, dus is het wachten op het vierde seizoen. Daarin zullen we opnieuw kennis maken met enkele nieuwe personages en de acteurs die deze personages zullen spelen, worden op dit moment gezocht. Maar dat proces verloopt niet altijd even makkelijk, zo vertelde castingdirecteur Kelly Valentine Hendry in een podcast.

Sekstapes

Kelly Valentine Hendry, de castingdirecteur van Bridgerton, deelde in de podcast Should I Delete That? dat ze opvallende auditiefilmpjes krijgt. “Ik krijg de meest ongelofelijke video’s, ongevraagd”, vertelde ze. “Het is seks, eigenlijk. Geen echte seks, maar het is wel behoorlijk pittig wat er bij mij binnenkomt. Geen naaktfoto’s, maar het scheelt niet veel. Het is echt triest.” Hendry vertelde daarbij ook dat het gaat om alleenstaande feiten, maar dat haar mailbox elke dag tot 90 procent vol zit door de “eindeloze stroom aan seksueel getinte audities”.

Voorlopig is het nog niet geweten wie de focus zal zijn in het vierde seizoen van Bridgerton, al lijkt het er wel op dat het zal gaan om Benedict Bridgerton (Luke Thompson). En we weten ondertussen natuurlijk al dat de op één na oudste Bridgerton er een op z’n minst gezegd interessant seksleven op nalaat. Het is nog niet geweten wanneer het vierde seizoen zal verschijnen, maar de makers lieten al weten dat we waarschijnlijk twee jaar zullen moeten wachten. Ondertussen hebben de eerste drie seizoenen van de reeks wel de top 10 van meest bekeken Engelstalige reeksen op Netflix bereikt.

Het derde seizoen van Bridgerton is nu te vinden op Netflix. Bekijk hier nog eens de trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...