Clouseau trapt jubileumseizoen ‘Liefde Voor Muziek’ af met ‘Vuurwerk’

Binnenkort viert VTM de tiende verjaardag van Liefde voor Muziek. Dat doet de zender met een wel zeer speciaal seizoen van het programma. Daarin keren verschillende artiesten uit de vorige seizoenen terug om er nog eens het beste van zichzelf te geven. Vandaag deelde VTM alvast een clip.

Het populaire muziekprogramma Liefde voor Muziek is ondertussen toe aan zijn tiende seizoen. Dat wil VTM nu vieren met een soort all star-seizoen. Daarin zal er van elk seizoen één artiest opnieuw deelnemen.

Wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat, is nog niet bekend. Maar wat we wel weten is dat er alvast negen kleppers op de line-up staan: Stan Van Samang, Johannes Genard van School is Cool, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek en K3.

Liefde Voor Muziek

In Liefde voor Muziek brengen verschillende artiesten een compleet nieuwe en eigenzinnige versie van elkaars nummers. Ondertussen zijn er op VTM al negen seizoenen de revue gepasseerd en het tiende seizoen wilde de zender niet zomaar voorbij laten gaan. Deze keer is het dus tijd voor een specialleke. Alle deelnemers van dit seizoen hebben namelijk eerder al eens aan het programma meegedaan.

Met deze extra grote line-up zijn we dus ook alvast verzekerd van enkele nieuwe hits. Wanneer we die hits precies kunnen verwachten, valt nog af te wachten. Maar fans zullen toch niet meer zo lang moeten wachten, want VTM deelde vandaag al een eerste fragment.

Vuurwerk

Door dat fragment komen de fans meteen te weten welke song van Regi de broertjes Wauters hebben gekozen. Zij durven het namelijk aan om de gigantisch grote hit Vuurwerk in een nieuw jasje te steken.

De song kreeg vanochtend zijn radiopremière en werd al in absolute primeur gelost, als opwarmer voor het gloednieuwe Liefde voor Muziek-seizoen. Daaruit kunnen de fans al meteen opmaken dat het begin van het seizoen niet meer zo lang zal duren.

Bekijk de preview hier.

Meer
Lees meer...