Coldplay en BTS lossen eerste teasers van hun samenwerking ‘My Universe’

Volgende week vrijdag verschijnt het nieuwste nummer van Coldplay, My Universe. Voor dat nummer werkte Coldplay samen met niemand minder dan de Koreaanse boysband BTS. Om ons warm te maken voor de samenwerking deelden de twee bands al een deel van My Universe op TikTok.

De geruchten deden al langer de ronde, maar gisteren werd het eindelijk officieel. De Koreaanse boysband BTS zal te horen zijn op het nieuwe album van Coldplay. De samenwerking heet My Universe en zal op vrijdag 24 september verschijnen.

Eerste teasers

Maar nu kunnen we al een deeltje uit het nummer beluisteren. Zowel Coldplay als BTS hebben namelijk een video gedeeld op TikTok waarop te zien is hoe ze samen het refrein opnemen. Chris Martin reisde in april naar Zuid-Korea om het nummer samen met BTS op te nemen.

Naast de video’s is er ook al een geluid geüpload op TikTok. Daarin krijgen we nog iets meer van het nummer te horen. Het gaat daarbij om het deeltje voor het refrein waarin we Jung Kook al horen zingen in het Koreaans. BTS deelde daarna ook nog een foto samen met Chris Martin.

Bekijk hier de TikTok van BTS:

@bts_official_bighit

#ColdplayXBTS #MyUniverse 🪐 Coming Soon..!

♬ My Universe – Coldplay x BTS

Bekijk hier de TikTok van Coldplay:

@coldplay

#MyUniverse // Coldplay X BTS // September 24th // ❤️♾⭕️ @bts_official_bighit #bts #coldplay

♬ My Universe – Coldplay x BTS

My Universe

Het nummer My Universe zal te vinden zijn op het album ‘Music of the Spheres‘ van Coldplay, dat op vrijdag 15 oktober zal verschijnen. Maar My Universe mogen we al wat eerder verwachten. De samenwerking met BTS komt namelijk al uit op vrijdag 24 september. Het nummer is deels in het Koreaans, waarbij RM, SUGA en j-hope van BTS meeschreven aan het nummer samen met de leden van Coldplay.

De single kan al gepreorderd worden, waarbij voor elke verkochte cd, cassette en vinylplaat een boom geplant en onderhouden zal worden.

Meer
Lees meer...