‘DAHMER’ nu al op één na meest bekeken Engelstalige Netflixreeks ooit

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story is al voor de derde week op rij de meest bekeken serie op Netflix. Daardoor is de reeks over de seriemoordenaar nu al op de tweede plaats te vinden in de top 10 van meest bekeken Engelstalige series ooit.

Netflix blijft scoren met DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie van Ryan Murphy en Ian Brennan vertelt het verhaal van de seriemoordenaar en kannibaal Jeffrey Dahmer, maar focust daarbij vooral op de manier waarop de politie niet op tijd ingreep en er zo mee verantwoordelijk voor was dat Dahmer kon blijven verder moorden. 

DAHMER

DAHMER had meteen na z’n release al het beste debuut van een Netflixreeks ooit. Vervolgens kende het een nog betere tweede week waarin de reeks met Evan Peters in de hoofdrol maar liefst 299,84 miljoen uren bekeken werd. Daarmee had DAHMER de op één na beste week ooit voor een Engelstalige serie. Enkel het vierde seizoen van Stranger Things had een betere week.

Door die cijfers kwam DAHMER vorige week al binnen in de top 10 met best bekeken Engelstalige reeksen ooit op Netflix. Toen stond de reeks met 496 miljoen uren op de negende plaats. Op dat moment stond DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story nog maar 12 dagen op Netflix, terwijl het aantal van de andere reeksen in de top 10 geteld is na 28 dagen. DAHMER had dus nog 16 dagen om verder te klimmen en een week later heeft het dat al gedaan.

Plaats 2

In zijn derde week is DAHMER opnieuw de best bekeken Netflixreeks van de week. De serie werd daarin nog eens 205,33 miljoen uren bekeken. Daardoor staat de reeks na 19 dagen op Netflix nu al op de tweede plaats in de top tien met meest bekeken Engelstalige reeksen ooit. In totaal werd DAHMER nu 701,37 miljoen uren bekeken. Het moet daarbij enkel het vierde seizoen van Stranger Things nog voorlaten. Dat haalde 1,35 miljard uren in 28 dagen. Waarschijnlijk zal DAHMER dat niet kunnen inhalen, al zal het z’n tweede plaats waarschijnlijk nog verstevigen in de komende negen dagen.

Wanneer we ook de niet-Engelstalige reeksen meetellen, komt DAHMER terecht op de vierde plaats. Daarbij doen Squid Game (1,65 miljard uren) en het vijfde seizoen van La Casa de Papel (792,23 miljoen uren) het nog beter. Al komt het cijfer van La Casa de Papel dus wel heel dichtbij.

Daarnaast is het ook opmerkelijk dat de docureeks over Jeffrey Dahmer, Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, op plaats twee staat in de meest bekeken series van de week.

Bekijk hier de volledige top 10 met de meest bekeken Engelstalige reeksen op Netflix:

Netflix top 10
Netflix
Meer
Lees meer...