Disney+ heeft bekendgemaakt dat David Schwimmer meedoet aan het tweede seizoen van ‘Goosebumps’

De serie Goosebumps krijgt voor het tweede seizoen een nieuwe cast en verhaallijn. Ondertussen heeft Disney+, de streamingdienst waar de serie op te zien is, bevestigd dat David Schwimmer meedoet aan het tweede seizoen. Schwimmer is vooral bekend van zijn rol in de bekende serie Friends.

Het eerste seizoen van Goosebumps kwam in oktober 2023 uit. Toen lieten vijf jongeren bovennatuurlijke krachten los op de wereld. Ze proberen door samen te werken deze krachten te verzamelen. Ondertussen proberen ze het overlijden van Harold Biddle, een tiener die drie decennia eerder overleed, te onderzoeken. Daarnaast leggen ze ook geheimen uit het verleden van hun ouders bloot.

Het tweede seizoen is een anthologie en gaat uit acht afleveringen bestaan in plaats van tien. Ook het verhaal verschilt met dat van seizoen 1. Nu ontdekken een tienerbroer en -zus een bedreiging in hun huis. Daardoor wordt er een reeks gebeurtenissen op gang gezet, waardoor een mysterie wordt ontrafeld. Het duo raakt verstrikt in het verhaal van vijf tieners die in 1994 verdwenen op mysterieuze wijze. Waarschijnlijk speelt het tweede seizoen zich af in hetzelfde universum als het eerste seizoen, waardoor de vorige hoofdpersonages nog eens kunnen opduiken.

David Schwimmer

David Schwimmer, beter bekend als Ross vanuit Friends, neemt nu een rol aan voor het tweede seizoen van Goosebumps. Hij vervult nu de rol van Anthony, een voormalig plantkundeprofessor en gescheiden ouder van een tienertweeling. Hij jongleert met de verantwoordelijkheden om toezicht te houden op een ouder die ouder wordt, terwijl hij zijn kinderen voor de zomer heeft.

Er zijn nog geen details bekend over het tweede seizoen, maar Schwimmer zijn personage als plantenkundeprofessor geeft ons een blik over welk boek het kan gaan. De professor is namelijk in twee boeken het hoofdpersonage: Kippenvel en Blijf uit de kelder. Waarschijnlijk volgt het verhaal dan ook de kinderen van Schwimmer zijn personage.

Meer
Lees meer...