David Schwimmer is volgende ‘Friends’-acteur die reageert op overlijden Matthew Perry

Het is ondertussen iets meer dan twee weken geleden dat acteur Matthew Perry overleed. Hij is vooral bekend van zijn rol als Chandler Bing in Friends. De rest van de cast reageerde al met een gedeeld statement, maar nu delen de castleden ook hun persoonlijke berichten aan de acteur. Na Matt LeBlanc, Courteney Cox en Jennifer Aniston, deelt nu ook David Schwimmer een statement.

Op 29 oktober moesten we afscheid nemen van de 54-jarige acteur Matthew Perry. Hij werd levenloos teruggevonden in de jacuzzi van z’n woning in Los Angeles. Ondertussen werd hij al in intieme kring begraven, waarbij ook zijn collega’s van Friends aanwezig waren. Deze collega’s – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer en Matt LeBlanc – deelden al een gezamenlijk statement waarin ze lieten weten dat ze allemaal kapot waren van het verlies van Matthew. “We waren meer dan alleen collega’s. We zijn een familie.” In het statement schreven ze ook dat ze, wanneer ze daar zelf klaar voor waren, meer zouden zeggen. Zo deelden Matt LeBlancCourteney Cox en Jennifer Aniston in de laatste uren een statement en nu volgt ook David Schwimmer.

“Could there BE any more clouds”

David Schwimmer speelde in Friends de rol van Ross, een van de beste vrienden van Chandler (Matthew Perry) en later ook zijn schoonbroer. Bij een foto vanop de set bij een van de flashback-afleveringen deelt hij het volgende statement: “Matty, bedankt voor tien geweldige jaren van lachen en creativiteit. Ik zal je perfecte comic timing en delivery nooit vergeten. Jij kon een platte dialoog nemen en er iets van jezelf van maken, waardoor het veranderde in iets origineel en onverwacht. Het verbaast me nog steeds.”

“En je had een hart. En je was er zo vrijgevig mee. Je deelde het met ons zodat we een familie konden maken met zes vreemden. Deze foto is van een van m’n favoriete momenten met jou. Nu doet het me lachen en rouwen op hetzelfde moment. Dit is hoe ik me je inbeeld, daar boven ergens, in datzelfde witte kostuum, met je handen in je zakken, rond je heen aan het kijken. ‘Could there BE any more clouds?’

Bekijk hier de post van David Schwimmer op Instagram:

Meer
Lees meer...