Jennifer Aniston reageert op overlijden Matthew Perry: “Je wist altijd mijn dag te maken”

Het is ondertussen iets meer dan twee weken geleden dat acteur Matthew Perry overleed. Hij is vooral bekend van zijn rol als Chandler Bing in Friends. De rest van de cast reageerde al met een gedeeld statement, maar nu delen de castleden ook hun persoonlijke berichten aan de acteur. Na Matt LeBlanc en Courteney Cox komt nu ook Jennifer Aniston met haar statement.

Op 29 oktober moesten we afscheid nemen van de 54-jarige acteur Matthew Perry. Hij werd levenloos teruggevonden in de jacuzzi van z’n woning in Los Angeles. Ondertussen werd hij al in intieme kring begraven, waarbij ook zijn collega’s van Friends aanwezig waren. Deze collega’s – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer en Matt LeBlanc – deelden al een gezamenlijk statement waarin ze lieten weten dat ze allemaal kapot waren van het verlies van Matthew. “We waren meer dan alleen collega’s. We zijn een familie.” In het statement schreven ze ook dat ze, wanneer ze daar zelf klaar voor waren, meer zouden zeggen. Zo deelden Matt LeBlanc en Courteney Cox gisteren al een statement en nu volgt ook Jennifer Aniston.

“Je wist altijd mijn dag te maken”

Jennifer Aniston was in Friends te zien als Rachel Green, de nieuwste vriend van de bende, maar eentje die snel een sterke band kreeg met de andere vijf vrienden en dat was ook zo naast de schermen. In haar bericht aan Matthew Perry verwijst Jennifer Aniston vooral naar de grappenmaker die Matthew Perry was. “Oh boy, dit doet echt pijn. Vaarwel moeten zeggen tegen onze Matty heeft een ongelofelijke golf van emoties teweeggebracht die ik nooit eerder heb ervaren. We maken allemaal verlies mee in ons leven. Het verlies van leven of van liefde. Wanneer je echt in dit verlies duikt, krijg je de kans om momenten van geluk en dankbaarheid zo diep te voelen omdat je zoveel van deze persoon gehouden hebt. We hielden zo veel van hem. Hij maakte deel uit van ons DNA. We waren altijd met z’n zessen. Het was een gekozen familie die wie we waren en geworden zijn voor altijd veranderde.”

“Matty wist hoe hij mensen aan het lachen moest brengen. Zoals hij het zelf zei, als hij dé lach niet hoorde dan zou hij sterven. Zijn leven hing er letterlijk vanaf. En boy, is hij daarin geslaagd. Hij bracht ons altijd aan het lachen, hard aan het lachen. De afgelopen weken ben ik in de berichten gedoken die we elkaar stuurden. Ze brachten me aan het lachen en huilen en dan weer lachen. Ik zal ze voor altijd bewaren. Ik heb één bericht teruggevonden dat hij me plots uit het niets stuurde. En dat vat het mooi samen. Matty, ik hou zo veel van je en ik weet dat je nu volledig in vrede bent en geen pijn hebt. Ik praat elke dag met je en soms kan ik je bijna horen zeggen: ‘could you BE any crazier?’. Rust zacht mijn kleine broer, je wist altijd m’n dag te maken”.

Bij haar post deelde Jennifer Aniston de foto én het berichtje dat ze kreeg van Matthew Perry.

Bekijk hier de post van Jennifer Aniston op Instagram:

Meer
Lees meer...