‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Rani De Coninck het tijdens haar vorige deelname?

Nog maar vier nieuwe kandidaten en dan zitten de ‘normale weken’ van De Allerslimste Mens ter Wereld er alweer op. Dat betekent dat de nieuwelingen zich extra moeten bewijzen als ze nog een plek in de finaleweken willen veroveren. Vandaag nemen Danira Boukhriss Terkessidis en Merol het op tegen nieuwkomer Rani De Coninck. Zij nam eerder al deel in 2018.

Binnen drie weken weten we wie de titel van Allerslimste Mens mee naar huis neemt. Dat Bart Cannaerts als allerlaatste zal terugkeren, was al geweten. En ook Danira Boukhriss Terkessidis’ terugkeer als voorlaatste staat al vast. Maar toch zullen de laatste vier kandidaten deze week nog kans maken op een plekje in de finaleweken, al zullen ze extra hun best moeten doen. De eerste die haar kans waagt, is presentatrice Rani De Coninck.

Rani De Coninck

Presentatrice Rani De Coninck is de eerste die in de laatste reguliere week haar opwachting zal maken. Zij deed vier jaar geleden mee aan De Slimste Mens ter Wereld en kwam toen aan 6 deelnames. Daarvan won ze er drie, waardoor ze als vijfde mocht terugkeren in de finaleweken.

In die finaleweken nam ze het eerst op tegen radiopresentatrice Michèle Cuvelier en RSC Anderlecht-baas Wouter Vandenhaute. Die laatste versloeg ze in het finalespel, maar de volgende aflevering moest ze haar meerdere erkennen in Cuvelier en Peter Van de Veire. Uiteindelijk werd Rani dus vijfde.

Jury

Om Rani De Coninck toepasselijk te verwelkomen heeft Erik alvast een vraag over muziek klaarstaan. Daarbij vraagt hij aan Rani of ze soms op de radio zegt dat ze een lied niet goed vindt. “Als ik niets zeg, dan weet je meestal dat ik het niets vindt”, antwoord ze daarop.

Naast Merol, Danira en Rani zien we ook Margriet Hermans en Jeroen van Koningsbrugge nog eens in het programma vanavond. Voor beiden is het nog maar de tweede keer dit seizoen dat ze plaatsnemen in de jury.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld, van maandag t.e.m. donderdag om 21 uur op Play4.

Meer
Lees meer...